birbayt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Dell marka çift işlemcili sıfır sunucu satın almak istiyoruz.
Ancak en uygun nerden kimden alabiliriz onu tam olarak bilemedik. Bu konuda bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Genel hatlarıyla istediğimiz sunucu;
Dell R740
2*Xeon Gold 6230R
256GB Ram
4x960GB SSD
10GB Ethernet

Şimdiden teşekkürler.
Bilgilendirme olması anlamında;
Eğer dell'den satın almayı düşündüğünüz konfigürasyon piyasadaki ebrar bilgisayar, data-sistem, dellsunucu, sinerjibilgisayar vb. satıcıların stoklarında bulunmuyorsa dell partnerleriyle iletişime geçmek gerekiyor.
https://dell.secure.force.com/partne...?ref=contactus

Ben bu listenin başında titanium partnerlerden datamarket, desistem gibi firmalara 05.01.2022 tarihinde yazdım ancak 11.01.2022 tarihine kadar cevap alamadım muhtemelen daha büyük projelere bakıyorlar. Ama nezaketen cevap vermeleri ve yönlendirmeleri gerekirdi. Bu durumu tahmin ettiğim için sonrasında gold partnerlerden epdata, matris ve data-sistem'e yazdım. 3'üde gün içinde cevap verdiler.
Ancak istenen konfigürasyon stokta olmadığından dell merkezden fiyat istenildi.
Bu noktada dell talebi proje olarak ele aldığından firma bilgisini istiyor ve projeye bir tane partner atıyor ve birden fazla partner aynı projeye fiyatlandırma yapamıyor bunu öğrenmiş oldum.
Bize data-sistem'i atadılar ve fiyat ve teslim tarihini gönderdiler. Şu an için her şey yolunda gidiyor.
Yol gösteren dell'e alternatif hp öneren ve fiyat gönderen üyelere teşekkür ederim.
İlerleyen süreçte tekrar bilgilendirme anlamında konuyu güncelleyeceğim.