akilicaslan3 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar. Artık yaş belirli bir seviyeye geldi. Çoğu arkadaşım yuvasını kurdu, mevcut durum yuva kurmayı çok zorlaştırsa da biz de bir şekilde yuva kurmaya çalışacağız. Aile tarafından da artık birini bul köşeye çekil baskısı gelmeye başladı. Peki sizce hayat arkadaşı nasıl bulunur ve siz nasıl buldunuz? Arkadaş ortamı demeyin uzun süredir kimseyle görüşmüyorum. Instagramdan vs yazmak ta saçma geliyor. Fikirlerinizi alalım.
Yabancı insanlar ile sevgili olmanızı tavsiye ederim.
Kız arkadaşım latin amerikalı memleketine gitmem için 48 saat uçak ile uçuş yapmamız gerekiyor
Öncelikle tüm eski kız arkadaşlarıma teşekkür ederim hepsi bana bir şey kattı lakin şu anki kız arkadaşımdan çok fazla şey öğrendim ve her gün yeni bir şey öğrenmeye devam ediyorum.
Babam ve annem ile ilk tanıştıkların da annem ve babam çok sıcak bakmamışlarda en önemlisi türkçe bilmiyor ailem ingilizce bilmiyor zor bir süreçti.
Şu an kız arkadaşım türkçe öğreniyor ve geçenlerde ailemin evine gittik "Boş yapma" kelimesini öğrenmiş "Enes boş yapma" dedi ailemin yanında annem, babam, abim kahkaha atıyor.
Geldi burada evini dizdi, çalışıp aynı zamanda okulunu okuyor ben çalıştığım için ona çok yardımcı olamadım evini dizerken yatağından tablolarına kadar her şeyini tek başına kurdu etti.
Güç isteyen işlerde bile (buzdolabını ittirme, taşıma belli bir noktadan belli bir noktaya götürme gibi) her şeyi kendi başına yapıyor.
Geçen tek başına evini boyamış, ben ve ailem her boyama işinde usta tutarız gelir boyar gider.
Şu zamana kadar olan kız arkadaşlarım genelde ona karşı "Olmaz" diyim hemen tribe girerlerdi günü mahfederlerdi suçu hep sizde ararlardı sonuç hep benim alttan almam ile sonuçlanırdı.
Sonrasında türk değil de yabancı kız arkadaş ile deneyim bir kere dedim gayet mutluyuz tabii hayat bu ne olacağını bilemeyiz.