[COLOR=#003366][FONT=Garamond]
Bana savaş ayetlerini atıyorsunuz. İslamda savaş vardır bunu inkar eden yok. Peygamber zamanında da inanmayanlar, yahudiler vardı peygamber hiçbirine durduk yere savaş açmadı. İslamı yaymak için savaş olur. Topluma tebliğ edersin dileyen inkar dileyen iman eder. Savaşı inkar eden yok zaten boşa yormuşsunuz kendinizi.
Durduk yere savaş açmadı derken ciddi değildiniz umarım? Zira azıcık İslam tarihi bilen veya arama motoruna Peygamberin savaşları yazsa bile yeterli bilgiye ulaşılabilir. Bedir savaşı mesela bir kervan baskınıdır, çoğunluğu gibi ganimet savaşıdır. Ayrıca İslamı yaymak için savaşmak durduk yere olmuyor mu mesela? Tebliğ başkadır savaş başkadır. Savaş başlı başına bir zorlamadır, şiddet ve cebirdir. Zorlama yoktur ama savaş vardır ne demek? inkar edenlerin sonu ölümdür, seçme şansı varmış gibi konuşmuşsunuz.
Onca ayete karşılık zorlama bir ayet atınca ilmin yok mu oldu? Yanlış anlaşılmasın o zaman ama sen benim ilmimin yanına yöresine yaklaşamazsın. Yüzün üzerinde zorlama bulursun ve karşındaki bir tane var işte diye kendi çapında kendini haklı görür. Adınıza üzüldüm. Bir şeyler öğrenin sonra bildiğinizi iddia edersiniz.