Bunu derken bir dayanağınız olmalı bence. Ben Allah'ın kitabını kaynak alıyorum iddiamı dile getirirken, ya siz?
[QUOTE ]Ey Peygamber! Kafirler ve münafıklarla savaş, onlara karşı sert davran. Onların varacağı yer cehennemdir. O gidilecek yer, ne de kötüdür! Tahrim 9
[COLOR=#003366][FONT=Garamond]
Alıntı
İman edenler Allah yolunda savaşırlar, inanmayanlar ise tağut (batıl davalar ve şeytan) yolunda savaşırlar. O halde şeytanın dostlarına karşı savaşın; şüphe yok ki şeytanın kurduğu düzen zayıftır. Nisa 76[/QUOTE
Alıntı
]
Allah, Ehl-i kitaptan onlara destek verenleri kalelerinden indirdi, kalplerine korku saldı; artık onların bir kısmını öldürüyorsunuz, bir kısmını da esir alıyorsunuz.
Onların topraklarını, evlerini, mallarını, o zamana kadar ayak basmadığınız bir toprağı size Allah miras bıraktı. Allah her şeye kādirdir.
Enfal 26-27
Bunlar kısa ve anlaşılır olanlar. Emin ol 100ün çok üzerinde ama bunların yeteceğini düşünüyorum. Lütfen bilginiz yok ise ve konuya hakim değilseniz tartışmaya girmeyiniz. Bunca Allah'ın ayetini hala inkar mı edeceksiniz?
Bana savaş ayetlerini atıyorsunuz. İslamda savaş vardır bunu inkar eden yok. Peygamber zamanında da inanmayanlar, yahudiler vardı peygamber hiçbirine durduk yere savaş açmadı. İslamı yaymak için savaş olur. Topluma tebliğ edersin dileyen inkar dileyen iman eder. Savaşı inkar eden yok zaten boşa yormuşsunuz kendinizi.