kesinlike ama son gelen dönüş maili bu

Normal de kapanıyordu ara sıra mail atıyorduk açılıyordu,Ama artık yasak kalıcı oldu gibi bir şey en son konunun başında koyduğum bu yazı geldi ve başka ne dönüş yapıyorlar ne başka bir şey
bunun bir çözümü olmalı yaptığımız iş belli aşk belli meşk belli hepsi kanıtlı bunu çözebilecek whatsappı açabilecek bir babayiğit arıyorum durduğum her saniye para kaybediyorum şuan 2 gündür kapalı çok kötü bir durum allah kimsenin başına vermesin ekmek yiyoruz neticede
Hocam biraz araştırma yaptım kendi bilgilerimle karşılaştırarak. Kapanma konusunda bir çok nedeni olabilir. Bu nedenleri beraber sorguluyarak bulabiliriz. Fakat bunun hiç bir faydası olmayacaktır. Çünkü internette okuduğum kadarıyla özellikle yabancı formlarda biraz gezinirseniz aynı yazıdan yüzlerce kişinin mağdur olduğunu ve whatsapp bunu otomatik şekilde yaparak hiç bir şekilde detaylı bi araştırma yapmadığını görebilirsiniz. Whatpsapp için bunun bir önemi yok sanırım. Sanırım hiç bir çözümü de yok. Aşağıda attığım linkteki yazıyı okursanız biraz anlarsanız. Sizin adınıza üzüldüm umarım yeni bir telefon numarası ile işlerinizi düzene koyabilirisiniz.
https://wabetainfo.com/whatsapp-bans...their-systems/