BetaHouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keşke ailesine uymasaydı, keşke ikna edebilseydi, keşke biraz daha dayansaydı veya bir yolunu bulsaydı, ölüm seçilecek bir şey değil ve zamanı geldiğinde o bizi bulacak zaten, hele hele bir çözüm asla değil.

Dinde zorlama yok mu gerçekten? Siz tam olarak hangi kitabı okudunuz merak ettim, her şeyi deyin ama zorlama yok demeyin bari. Yeryüzünde son din İslam oluncaya kadar savaşın ayetlerini ben başka bir kitapta mı gördüm acaba?
Yukarıda bir arkadaş cahillik intihara yol acacak dereceye geldi artık demiş gerçekten doğru bişey söylemiş.
Hocam mesajını alıntıladım yanlış Anlama lütfen.
Sanırım az çok bilginiz görmüş geçirmişliğiniz var siz ya bazı şeyleri yanlış okudunuz yada okuduğunuz şeyleri yanlış algıladınız k. Bakmayın azda olsa bizde bazı şeyler okuduk gördük.
Bende söylüyorum dinde zorlama yoktur bu konuya konu olan kardeşimiz de ne yazıkki cahilliğinden aile baskısı ve o kaldığı kurumun biraz baskıcı kuralcılığından etkilenerek çok yanlış Bi yol seçmiş Allah rahmet eylesin.

Ama lütfen konuyu dinimizin inançlarımızın farklı bir amaca dayandığına falan dönmesin.
Bir insan birşeyi yargılayacak ise onu en ince ayrıntısına, sebep ve sonuçlarına kadar araştırıp öyle sorgulamalıdır..