Ben zaten türkiye'deki genç arkadaşları anlayamıyorum; nasıl bu kadar kötü bir pozisyona sokuyorlar kendilerini. "Tamam gençsiniz sevdiğinizi sanıyorsunuz; peki siz sevilmeyi hak etmiyor musunuz?" diye sormak geliyor hep içimden. Önce kendine yatırım yapmak için kabuğuna çekilmek lazım. Genç arkadaşlar bol bol kendinize ne istediğinizi sorun, kendinizi geliştirin ve daha fazla şeyi hak eder hale gelin ve size hak ettiğinizi verecek kişilerle birlikte olun. Bu süreçte yalnızlık büyük bir dost olabilir. Emeksiz mutluluk da para da sağlık da olmaz...
öyle dede ama bizde o kadar şey yaşadık görmeseydik tecrübe edinmeseydik belki bizde böyleydik bilemeyiz ki,
her zaman derim at gözlüklerini türkiye sınırları içinde çıkarabilen çok az insan var 30 farklı millet tanıyorum 30 farklı kültür demek bu ve her kültürde farklı bakmayı öğretiyorlar ve aşkın sevginin adaletin ne olduğunu anlıyorsun iyi olan ülkelerde var kötü olanlarda var o yüzden önce kendimizi sevmeyle başlamalıyız dedecim senin dediğin gibi geliyorum yakında yanına haberin olsun burdaki işleri bitirmek üzereyim hazırla ortamı r10daki eski dedeleri bi toplim ben