Selamlar,
Öncelikle kendi görüşlerim ve kendi gözlerime göre yazdığımı belirtmek isterim.
Ek iş olarak yaptığımız e-ticaret üzerinden bu konuyu anlatayım en basit olarak anlatmaya çalışacağım.....
Dolap ve gardrops uygulamalarını kullanarak kazanacaksınız arkadaşlar çünkü bir kaç dakika da üyelik açabiliyor ve anında satışa başlayabiliyorsunuz
Tavsiyem 5-6 adet iki uygulamada hesap oluşturmak bunları farklı telefonlardan yapmanız daha hoş olur aileniz telefonlarında olabilir ( dolap ve gardrops üyelik algoritmasını bilmiyorum aynı telefondan birden fazla hesap girince spam algılıyor mu bilmiyorum)
neden fazla hesap diye sorarsanız tüm pazaryerleri her hesabı satış yapması için belli bir aralıklarla ön plana çıkarır ürünlerini
Tedarikçi nasıl bulacaksınız konusuna deyiniyim facebook'ta komisyonlu satış verenler var ancak bir kaç komisyoncuya baktım piyasanın bile üzerinde fiyatlar sunuyorlar bu yüzden uygun bir komisyoncu bulabilirseniz aylık x.xxx - xx.xxx arası kazanç sağlayabilirsiniz ( Her hesabınız günde 5 satış yapsa 5 hesabınız olsa 25 satış demek her ürün başı 20 tl kazanç bırakır ise günlük 500TL ciro demek olur )
Elinde belli bir miktarı olan yatırımcı arkadaşlarda bizler gibi mağazasını kapatan elinde ürün olanları uygun fiyattan alabilir ( bizler ekstra mağazasını kapatan kaliteli ürünleri de alabiliyoruz )
Aynı şekilde kendim olarak tedarikçi hizmeti veriyorum yani elimizde olan ürünleri tedarik fiyatından veriyorum ve kargoluyorum onun içinde bu konuya göz atabilirsiniz
Maliyetsiz E-TİCARET ile ANINDA KAZANMAYA BAŞLA!
(Bizim tecrübelerimiz bu zamana kadar öğrendiğimiz en çok ne satılır sezona uygun ürünler tedarik ediyoruz)
Umarım herkes bu konudan esinlenir bir kazançlar elde edebilir aklınıza takılan tüm soruları sorabilirsiniz yönlendirmeler yaparım umarım herkes bu zor dönemde kendine bir ek gelir yapar güzel kazançlar elde edebilir....