Merhabalar, son zamanlarda artan google index problemleri artmış durumda.

Özellikle yeni internet sitesi olanlar google search consol üzerinden dizine ekleme isteği atmasına rağmen malesef index almıyor.

Scripttimiz sayesinde google indexing api sistemi üzerine ping gönderimi yapar ve sitenizi daha hızlı indexlemeye ve index sorununu ortadan kaldırmayı amaçlıyor.

Fiyat : 900 TL

Demo için mesaj atabilirsiniz. Demo mantığı şu şekilde olucak

Google cloud consol ve google search consol üzerinden indexletmek istediğiniz site üzerinden işlem yapacağınız ve sitenize ait indexlenmemiş 50 adet linki scriptte girip pingleme işlemi yapılıcak ve bu sayede sistemi test etmiş olucaksınız.

Not: Demo test deneme işlemleri kaldırılmıştır, genellikle demo için mesaj atanlar ya dönüş sağlamıyorlar ya da deneme için ping gönderdiğimiz bazı kişiler sonuçlar başarılı olmasına rağmen dönüş yapmayanlar oluyor bu yüzden test deneme hizmeti kaldırımıştır. ( 11.04.2023 )

Günlük 200 adet link gönderme limiti vardır, Scriptte eklenen linkler pinglenir. Search consol erişimi olan sitelerinize ping gönderebilirsiniz. %100 index oranı yoktur. İndex oranı ve süresi sitenize ve sayfanıza göre değişkenlik gösterir.

bigplayers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla önce sistemi deneme amaçlı test ettik. Başarılı olunca satın aldım. Birkaç yazı daha gönderdim ve index aldı. Umarım Google'ın index sıkıntısı bitene kadar bu sistemler index almaya devam ederiz. Arkadaşa da ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim.
burhan49 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Script satın alındı. Teşekkür ederim.
yakupbeyaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Script satın alındı. İşinde oldukça hızlı, başarılı ve güvenli birisi. Kendisine teşekkür ediyorum.

Not: Test yaptığımda ort. 5 Dakika içerisinde google robotlarının iletilen linke geldiğini gördüm. Herkese tavsiye ederim.
AtakBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aylardır index almayan hariç bırakılmış 1000 e yakın linki olan sitemiz için kullandık ve aynı ertesi gün sonuç verdi. teşekkürler hocam
GreenLight adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş gerçekten çok ilgili. Script satın alındı. İndex almayan bütün sayfalarımda denedim hepsi index aldı. Teşekkürler tavsiye edilir...
Anachronos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bot satın alındı. Evet söylenildiği gibi gece test ettik sabah uyandığımda uzun süredir index almayan konular index almıştı.

Tekrar her şey için teşekkürler.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaştan scripti satın aldım 1 gün sonra en yeni sitem dahi index aldı müthiş yazılım
sdu35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
script satın aldım. Gayet ilgili arkadaş. teşekkürler
ismail adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok yardımcı oldu arkadaş. Teşekkür ederim
uslu_uslu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
script satın alındı. 1 aydır 1 indexı olan sitem 8 saat ıcınde 30 ındex aldı. Gayet ilgili arkadaş. teşekkürler
HaldizWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel bir program uzun zamandır kullanıyorum gayet başarılı teşekkür ederim
BigSEO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Demoyu test ettik. Özel tasarımı olanlar için güzel bir uygulama başarılı bir şekilde çalışıyor. Hayırlı satışlar.
sakiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Script satın alındı. Teşekkür ederim.
Fairplayer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
script alındı çok ilgili ve güvenilir bir arkadaş
nightwalker01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Test ettik, iyi sonuç aldık. Script alındı. Gayet ilgili ve hiçbir soru işareti kafanızda bırakmadan yardımcı oluyor. Tavsiye ederim...
sari_simsek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Script satın alındı. Anlayışı için üyemize ayrıca teşekkür ederim.
AldenMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet script kurulumu için anlaştık
designerman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapay zeka ile içerik girdiğim sitem indeks almıyordu. 1,5 ayda 200 küsür içerik olmasına rağmen indeksli sayfa 8 di. Api ile pinglendi 2-3 gün içinde hemen hemen tamamı indekslendi. Müthiş