Yedek anahtarı şirkette vardır
Aynen hocam var ama orijinal anahtarı kaybetmiş oldum
Kaskodan bedava diye biliyorum. Kendi başıma halledeceğim diyorsanız yetkili servis, paradan çok ruhsat sahibi yetkisi ve bilgisi dahilinde imza ve evrak talep ediyor, ya şirketten yedeğini isteyin var ise yok ise sanayide MQB platformuna bakan bir immobilizer'ci bulun.
Aracınız AW polo ise ki öyle olması lazım : 2G6959752AH parça kodu ( anahtar ) yetkili servisleri arayıp parça no ile anahtar fiyatı alabilirsiniz.
Sondaki AH aktif veren bir tip olup şaseye göre değişmektedir. Ön kodu baz alınmalıdır. AH, BA, AJ, AM, BB, AN kodlarına sahip anahtar tipleri mevcut temelleri aynı araç donanımına göre değişkenlik gösterebilir. Servisten şaseye göre teyit ediniz.
Çok sağolun hocam.
hocam sen şirket duymasın, anahtarı yaptırıyım diye uğraşıyorsun ama o iş öyle kolay değil.
yeni anahtar yapmak için arabanın heryerini söküyorlar, o yüzden şirkete söyleyip yedek anahtarı varsa onun kopyasını yaptır
onun maliyeti sana 500lira falan eder ama
2022 arabanın anahtarı kilidi falan derken en az 5 10bin lira tutar.
onu da kaskodan yaptırırlar büyük ihtimal, sende şirkete bi taahhüt verirsin, ve daha çok çalışıp çabalayarak vefa borcunu ödemiş olursun.
Hocam 4 yıldır bu şirkette çalışıyorum. Bahsettiğiniz gibi gizli sakı bir iş yapmam. Ne kadar kitleneceğini öğrenmek amacım

Mecburen ödeyeceğiz ama 5-10 bin tl çok değil mi? Biraz fazla geldi bana
Sarıyer tarafında bir tanıdık var. Porsche Bmw Mercedes vs gibi araçlara orjinalle aynı kalitede sorunsuz anahtar işlemi sağlıyor. Tahminen 1000 tl'den başlar. Yedek anahtarı mı kullanıyorsun şuan?
Hocam bilgi için teşekkürler ama yetkili servis yolu gözüktü bana.