Merhaba arkadaşlar, uzun yıllardır yazılım teknolojileri ile iç içe olan birisiyim ve son zamanlarda işin eğitim tarafına ağırlık verdim ve hali hazırda bir Udemy kursu hazırlıyorum. Ayrıca web geliştirmeyle ilgili çeşitli yazılar yazıyorum medium.com/@devaloper. İlk başladığım zamanlarda şuan vereceğim tarz bir mentörlük hizmeti almış olsaydım 1-2 yılda gerçekleştireceğim ilerlemeyi bir kaç ay içerisinde gerçekleştirebilirdim. Bu sebeple, ihtiyacı olan arkadaşlara, benim için deneysel olacak bir mentörlük hizmeti vermek istiyorum. İlk ay için bu hizmeti sadece 5 kişi ile sınırlı tutacağım ve bu sistem benim ders anlatımlarımla değil kişileri yönlendireceğim kaynaklar ve ödevlerle gerçekleşecek. Günde en az 5 saat vakit ayırabilecek ve ödevleri düzenli olarak yapabilecek arkadaşlar iletişime geçerse sevinirim. Çünkü eğitimimizin şöyle bir koşulu olacak, eğer kişi 2 defa ödev aksatırsa, mentörlük hizmeti o kişi için devam etmeyecek ve ücret iadesi yapılmayacak. Eğitimin ücreti 500TL ve başlangıçta da söylediğim gibi sadece 5 kişi ile sınırlı. Eğitimin kapsamı HTML, CSS, Bootstrap, Adobe Xd ve Javascript'den oluşacak ve 1 ayın sonunda istediğiniz bir siteyi tasarlayıp yapabilecek hale geleceksiniz. İlgilenenler iletişime geçebilir.

Edit: Mentörlük süresi boyunca her gün 08:00 - 24:00 arasında takıldığınız konularda yardımcı olacağım.