Merhaba,
Başlıkları ileteceğim.
Yazılar 600 kelimelik olacak. Hızlı teslim edilip edilmemesi çok önemli değil fakat günde min 1 adet teslim edilmesi şart.
Ben her konuda yazarım diyen değil de bu alanla ilgili kişilerle çalışmak istiyorum. Konuların hepsi açıklama konuları çünkü.
Fiyat bilgisi ve daha önce yazmış olduğunuz bir makale ile birlikte pm atarsanız sevinirim.
Yazan kişi ahrefs kullanmayı biliyor olmalı. ( Düzgün alt başlıklar vs.) - Yazı SEO uyumlu olmak zorunda.
Aslında 200 e yakın makale lazım fakat her ay 20 20 şeklinde gidebileceğim birini arıyorum.
İmzamdan konu linkime ulaşabilirsiniz. Detayları pm olarak da ilettim. Yalnız anahtar kelime analizi yapmıyoruz hocam, makalede geçmesi gereken anahtar kelimeleri ahrefs sonuçlarını sizin paylaşmanızı istiyoruz. Bir de çalışmalar Yoast kriterlerine uygun olmayabilir. Siparişi geçerken neleri istiyorsanız belirtebilirseniz onları yaparız, ama tamamı yeşil olmayabilir belirttiğim gibi... İnş. birlikte çalışma fırsatı buluruz.
Çalışmalarınızı 100 kelimesi 7,5 TL ve katı üzerinden yapabiliriz. Bu konuda daha önce çalıştık ve çok başarılı sonuçlar alan müşterilerimiz oldu, tecrübeli olduğumuz bir alan. İşinizi verebileceğim sadece tek 1 tane yazarım var hocam. Zor konu çünkü, herkes yazamaz.
Dönüşünüzü bekliyorum, iyi çalışmalar dilerim.