tacsizkiral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam simdi ben baya araştırdım ne yesek sivilce çıkarıyor ekmek bile hertürlü her besini arastirdim yani internete göre gitsek hergün ot yememiz lazım . Neler yememeliyiz konusunda internette bircok sey var ancak ne yemeliyiz hakkında birsey yok pilav desen çikariyor tavuk desen cikariyor ekmek desen cikariyor ne yiyecegiz hocam bir fikriniz var mi ? Yemeklerde neler yiyorsunuz ?
Hocam çoğu internete kalsa öyle. Sivilce içten gelen birşey oldugu için yemek felan çok az etken. Yani araştırmalarım kadarıyla yemeklerin sivilceye etkisi oldugu tam anlamıyla kanıtlanamamış. Ama sadece yüksek karbonhidrat, şeker, süt, beyaz un ekmek vs. Den uzak durduktan sonra diğer gıdalar eğerki alerjiniz yoksa dokunmaz. Yemekleriniz çok iyi ama hala sivilceleriniz çıkıyorsa. Sırtınızda vs, karaciğer yağlanmanız olabilir. Omega3 , çinko , d3 vitaminleri cilde çok etkili. Beslenmeyi düzelttikten sonra mutlaka yastık kılıflarınız vs yüz yıkamanıza bile dikkat edin. Günde 2 kere yüz yıkama jelleri ile yıkayın. La roche posay tavsiyem marka olarak. Günden1-2 tanede havuç yerseniz A vitamini sivilceye çok etkili. Zaten benim kullandıgım ağır kurutucu ilaçlar yüksek A vitamin içeriyor. Yulaf, vs lif tüketebilirsiniz.