onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun..
Sağolun hocam
GDerin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun umarım en kısa sürede bulursunuz. Apartmanların, bahçe girişlerinin kapılarını bile söküp götürüyorlar gerçekten dikkat etmek lazım.
Hocam 10-15 apartmandan oluşan bir sitede aynı gün aynı saatte kamera kayıtlarını izlemeye gittiğimde benden önce sırada 2 kişi vardı. O yüzden kim bilir neler yaşanıyordur diyorum.
EmirkanDamar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun hocam, umarım en kısa sürede bulursunuz. Facebook grupları ve motosiklet.net sitesinde de paylaşmanızı öneririm
Instagram sayfalarına göndermiştim hocam motosiklet.net'ede bakıyorum şimdi sağolun.
KaRneL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dün haberlerde denk geldim hız motorlarını çalıp video çekiyorlarmış. Kendileri sürmek takılmak için çalıyorlarmış. geçmiş olsun.
Yani hocam koskoca bir motosiklet çalınıyor bare hayat memat meselesi olsa. Düşünsenize hem eliniz ayağınız olmuş hem birikiminizi feda edip birşeyler almışsınız adam video çekmek için onu çalıyor
wptam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun umarım en kısa sürede bulunur
Sağolun hocam
batuhanyuksel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
büyük geçmiş olsun hocam inşallah en kısa zamanda bulursunuz
Sağolun hocam
WhySakaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hırsızlığın bir suçu yok hocam yakalansa da; daha siz karakoldaki ifadenizden çıkmadan o çoktan çıkmış oluyor
Geçmiş olsun, umarım bir an önce sapa sağlam bulunur motorunuz.
Maşallah çok da güzelmiş
Kesinlikle hocam zaten polisle görüştüğümde çevrede tanıdığınız dızcılarada haber verin dedi. Ne kadar yaygın olduğunu burdan da anlayabiliyorum. Yakında meslek haline getirmezler inş