Not:bir çok pazaryerinde geçerli aslında hepsiburada da deneyebilirsiniz

BİLGİ NOTUMUZU BURAYA EKLEYELİM
*yeni yorum alınca kategoride üste çıkıyor

*tıklanma alınca üste çıkıyor

*ürün favorisi artınca üste çıkıyor

*ürüne bakılınca üste çıkıyor

*üründe satış geldikçe seni üste tutuyor

1) ÖNCE ÜRÜNÜ EKLEYELİM
2)ÜRÜNÜ EKLEDİKTEN SONRA (1 HAFTA VEYA EN AZ 5 GÜN GEÇMESİNİ BEKLEYELİM)
3) SÜRE TAMAMLANINCA TESPİT YAPALIM (ALDIĞI FAVORİ TIKLANMA VARMI YOKMU ÜRÜN SORUSU GELDİMİ GİBİ DEĞERLENDİRME DOSYAMIZI OLUŞTURALIM)
4) DOSYAMIZI OLUŞTURDUK BUNDA RESİM DEĞİŞİKLİĞİ LAZIM DİYELİM (ÖRNEK VERDİM) Sonra bu durumu gerçekleşleştirerek diğer adıma geçelim
5) hemen 50 tl günlük 10 tl olacak şekilde 5 gün reklam çıkalım 1 tur daha değerlendirmeye alalım AMA BU SÜREÇTE (AÇIKLAMA VE BAŞLIK DEĞİŞTİRİN )
6) ÖRNEK "saklama kabı olarak isim eklemiştiniz bunu" özelliğini öne çıkarak ekleyen "6 lı 6 bölmeli KURU Bakliyat ve saklama kabı gibi) >> buradan arama sonuçlarındanda çıkmayı arttırmak (bu kategori analizi yapılarak daha iyi çözümlenecektir
7)Tekrar 1 haftalık sponsorlu reklam girin
7) son bir değerlendirme HİÇ SONUÇ ÇIKSIN VEYA ÇIKMASIN influnecere ürünü gönderin (TIKLANMA ALMASI YETERLİ BAKIN SATIŞ GELMESİN TIKLANMA ALSIN YETER)

influencer satış gelmezse ne anlamı var ? elbette anlamı yok gelebilir ama gelmezsede sorun yok amaç algoritmik olarak üründe görüntülenme tık aldığı için yukarıda olacak ve o ürünü trendyol vs artık hangi platform ise "ilgilenen" kişi fiyata göre satın alacaktır.

Sonra hem aramalarda hem kategoride YORUM olmasa bile üste çıkacak bu üste tutunması BİLGİ notuna bağldır.

Ayrıca önerim bunları yaparken 1 adet kendiniz almanız ve yorum atmanız

ŞİMDİ MERAK EDİLENİ CEVAPLIYORUM İNSANLAR YANILMASIN DİYE ?

* BEN bire bir uyguladım 21 günde hiç ama hiç satış gelmeyen üründe satış sağladım (+10 adet geçti üste çıktı şuan 2 günde 1 adet gelmeye başladı diyebilirim)
* aylardır bir çok taktik veriyorum SONUÇ almadığım veya İŞE yaramaz hiçbirşeyi paylaşmıyorum

BİRLİKTE AL FORMATINI ÖNERİYORUM

birlikte al yaparak çok güçlü üründen çok güçsüz ürüne birlikte alda indirip yaparak görüntülenmesini satışına etki yapabilirsiniz

NOT: BURADA kargodan aynı pakete giriyorsa indirimi KARGO maliyetini düşürerek verebilirsiniz.

Birlikte al nasıl yapılır?

*partnertrendyola gir
*üst köşeden promosyonlar>indirim oluştur denir
*sol üst köşede kendi indirimini oluştur seçilir
*birlikte al seçilir
*önce güçlü ürün seçilir > sonra ÖDÜL ürün seçilir

iyi çalışmalar dilerim

E-İHRACATTA bilgim yoktu @iyi; adlı kullanıcının konularını okudum sonra araştırımalar neticesinde e-ihracatta güzel sonuçlar almaya başladım tavsiye ederim güzel konuları mevcut hatta daha öveyim kişiye aslında aynı işi yapıyoruz gibi ama ben çalışanım ( kendime bireysel ile 60k sipariş aldım elbette gönderemedim iptal ettirdim çünkü bunun hesab kitabına hakim değilim ve tedarikçi çok uzakta süreler vs o yüzden deneme yaptım şuan new yorka göndereceğim siparişi hazırlıyorum 15k civarında herşey dahil bana maliyeti 7500 tl karog dahil )

NOT : AYRICA WPDEN YAZAN 2 KİŞİYE PDF ATACAĞIM TRENDYOL bilginize sunarım

ayrıca işe girenlerde mevcut konularımdan çok sağolun ilginiz için

ayrıca sadece pazaryeri değil https://www.r10.net/facebook/2911873...sek-satis.html

web sitesi,instagram,pazaryerleri,yurtdışı heryerden satmaktayım

NOT : YENİ GİRECEK ARKADAŞLAR GAZA GELİP GİRMESİN ŞUAN ÜLKE KRİZ İÇERİSİNDE ÜRETİCİLER BİLE ZOR DURUMDA ENFLASYON KAYNAKLI ALIM GÜCÜ DÜŞÜK VE SATIŞ RAKAMLARI AŞŞAĞI ÇEKİLİYOR BUNU GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURUN LÜTFEN