Bazılarının açgözlü olduğunu hala birileri anlamamış yok enflasyon diyor.Adamın tek bir evi olsa ve sadece sizden aldığı kiraya ihtiyaçı çoksa bir şey diyemem doğrudur hayat şartları zorlaştı ihtiyaçı var onun da derim ama şunu da unutmayalım evsahibi var evsahibi var .
Bizim evsahibinin 5-6 dairesi var .8 senedir oturuyorum 1 kere olsun kirayı artıralım demedi hep ben arttırdım .Adama sordum bir gün hiç kirayı arttıralım demedin bana dedim .Yeğenim birbirimizi düşünmek lazım dedi .O bana nasıl yaklaştıysa bende öyle yaklaştım.Karakter meselesi.Yeniden ben zam yaptım .Bir önceki ev sahibim vardı en az 10 evi vardı adamın .Kira 2 gün geçsin hemen arardı.En son dedim başlarım senin evine de sana da al paranı dedim verdim parasını 1 haftada çıktım.Hatta kaç kere özür diledi.Sonra başkası yerleşmiş adamdan kirayı bile alamıyormuş kaç aydır adam da çıkmıyormuş .En son ne oldu bilmem. Demek istediğim bazı evsahipleri gerçekten aç gözlü bunu kimse boşuna inkar etmesin.Yaşayan bilir.Davulun sesi uzaktan hoş gelir derler.