melekutiala adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aşka bir şey demiyorum diyemiyorum çünkü aşkı yönetmek zordur. bence eğer sadece adetler ve prosedürleri diretiyorsa anlayışla karşılanabilir ama eğer sana değer vermiyor ve maddiyatçıysa yine topuk. !

ama bu silah işi kafama takıldı. Bu cümle direk yüzüne söylendiyse ve ciddi bir tavır ( şaka olabilir ) ile söylenmişse, kesin topuk
Problem sadece adetler ve prosedürler değil işte. Problem kızla kafamın uyuşamaması.
1 - sözde maddiyatçı değil. Çöp toplasan problem değil ben yardım ederim diyor. Senle tek odalı yerde bile yaşarım diyor. Ama evliliğin maddi boyutuna gelince evlendikten sonra borç ödeyemeyiz diyor. Bizimkiler bir ara ev almaya kalktı. Müstakil evde oturmak istemedi. Aileside dahil hep bi ağızdan, apartman dairesi istediler.
Değer konusuna gelince ağzına geleni söyler kırıldım mı üzüldüm mü umrunda değil. Ben ağır konuştum bi gönlünü alim diye düşünmez. Ben alttan alır özür dilerim hanfendi sonra özür diler.

2- Silah olayında ; babası ciddi beni kenara çekip söylüyor. Babamın dediğine bakmayın şaka yapıyor o diyip kız olayı sallıyor. (Adamla ilk buluşmamızda kullandığı cümle bu. Ve konusurken hiçte gülmüyordu)