CR10 S4 - 3D Printer (4000₺)
30x30x40 Baskı alanı SKR 1.3 Ana Kart + TMC 2209 Driver Orijinal Meanwell LRS-350-12 350W 12V 29A Güç Kaynağı Adaptör takılıdır 2 Adet Z-Motoru Isıtıcı Tabla İzolasyonu Z Ekseni Destek Yükseltmesi Kutusuz, tek parça halinde taşınabilecek şekilde yeniden düzenlendi Full Metal 2 Dişli Extruder Bütün motorlarda soğutucu blok ve fan vardır Filament Sensörü Kabloların neredeyse tamamı yenilenmiştir ve birkaçı kablo kılavuzu/çorabı içerisinden geçmektedir Güç kaynağına fazla yüklenilmemesi için ışıklandırma ve kendi eklediğim fanlar küçük bir güç kaynağından besleniyor Marlin 2.0.9.2 yazılımı yüklüdür. Plastik parçalarının (değişenler) çoğunun kendim tasarlayıp yazıcıya taktım Sayamadığım birkaç özelliği daha olabilir, aklınıza takılan sorular varsa sorabilirsiniz Tak çalıştır durumdadır.
__________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________________________
Anycubic i3 Mega S - 3D Printer (3000 ₺) 21x21x20.5cm Baskı alanı Orijinal Trigorilla Ana Kartı + TMC 2209 Sürücüleri vardır Isıtıcı Tabla İzolasyonu 2 Adet Z-Motoru Bütün motorlarda ve ana kartta ekstra soğutucu bloklar ve fanlar vardır Güç kaynağına fazla yüklenilmemesi için ışıklandırma ve kendi eklediğim fanlar küçük bir güç kaynağından besleniyor Daha güvenli olması amacıyla Orijinal Meanwell LRS-350-12 350W 12V 29A Güç Kaynağı Adaptör takılıdır
Aynı modeldeki sıfırlarından çok daha iyi ve kaliteli baskılar alabilirsiniz Az kullanılmıştır Yazılımı güncellenmiştir Sayamadığım birkaç özelliği daha olabilir, aklınıza takılan sorular varsa sorabilirsiniz Tak çalıştır durumdadır.
Yükseltme ihtiyacı duymadığım birkaç parçası dışında, bütün parçaları en iyi şekilde değiştirilmiştir. Başka sektöre geçiş yaptığım için satıyorum. O nedenle satış sonrası destek vermeyeceğim.
Yer: Çankaya/ANKARA Sadece elden teslim.