Merhaba aktif reel hayatta yürüttügüm projemi satmak istiyorum. Ama ederi nedir sizce?
Ev tekstili altında belli bir kategoride satış yapıyorum. Ürünleri toptancıdan al sat (stok tutmuyorum) yapıyorum. uzun süredir 2-3 ay trendyol(300 kadar sipariş) %16 iade oranı hepsiburada 275+sipariş (yüzde 15 iade)
n11 - 100 kadar sipariş (yüzde 13-14 iade ) eskisi gibi pazar yerlerinde aktif değilim malum dolar kuru ve rekabet pazar yerlerinde fiyatlarım 200-550 tl arası değişiyor ürün başı kar 35tl-100 tl arası
malum ev tekstili oldugu icin iadeler cok oluyor pazaryerlerinin takibide aşırı zor benim icin tek basıma. varyasyonlu ürünler oldugu icin entegrasyonlarada güvenmiyorum. bu yüzden instagrama yöneldim az reklam verdim bir arkadaştan 9 bin takipcili hesap aldım 12-13binlere yükselttim aktiflik olunca cok mesajlar dönüyor günde 1 veya 2 kargo cıkarıyorum adet başı ortalama 80 tl bırakıyor (450tlde )
kategori ürün bazlı satmak istiyorum yani belirttigim kategoriden cekilecegim instagram sayfası rakipler ve istanbul ici toptancı bilgileri ile devretmeyi düşünüyorum çünkü yorucu dolar bazlı takip et al sat yap müşteriyle ilgilen vs. sizce nasıl fiyat biçmeliyim.
DOLAR 13 İse 15 16 gibi hesaplayıp öyle koyun eşyanızı hocam. Çoğu firma şu anda böyle yapıyor hem kazançları arttı hem de takip etmiyorlar