Arkadaşlar ben yakın zamanda bu yöntem ile dolandırıldım, çok büyük bir mebla değildi ama hani insanın bile bile lades olması durumu olur ya ben öyle oldum işte

az önce de bir konuda birini daha bu şekilde dolandırmaya çalıştıklarını gördüm o yüzden yazıyorum dikkatli olun diye.
Konuyu anlatıyorum..
Ben konu açtım forumda '' steamdan oyun alıcam, indirimi veya bakiyesi olanlar ulaşabilir mi'' diye. akabinde whatsapp üzerinden '' +86 16211020772 '' bu şekilde bir numaradan bir mesaj geldi , elinde %25 indirim olduğunu ve almak istediğim oyunu %25 indirim ile alabileceğini söyledi. Ben numaranın kiralanmış numara olduğunu görünce bir güvensizlik yaşadım ama ödeme yapacağım mebla 96TL gibi bir rakam olduğu için, kimse bu rakam için bu kadar film kurmaz diye düşündüm

yanılmışım.
Hangi oyunu istediğimin linkini attım , kendisi de 96 TL ye bu oyunu verebilirim dedi, okeyleştik ama bne güvensizliğimden dolayı bana forum üzerinden mesaj atmasını rica ettim r10 üyeliğini görebilmek açısından.
Olay tam da burada yükseliyor.
Bana bir üyeden mesaj geldi, üyenin profili o kadar iyi ki, gözün kapalı 10 bin TL ön ödeme yollarsın.
Mesaj da konu başlığında '' Valorant '' yazıyor içeriğinde ise '' Teyit '' yazıyordu.
Konu başlığı niye Valorant yazmış ki acaba diye düşünürken tez canlılığımdan ötürü çok önemsemedim.
Sonrasında ödeme yapmak için hesap istedim ve ininal hesabı attı. Aslında adam bas bas bağrıyor ben dolandırıcıyım diye ama ben de 96 tl için birinin ************** yapacağına inanmak istemediğim için üstüne gidiyorum

sonuç dolandırıldım, mesajları silip whatsappdan , engelledi.
Olayın üzerine tabi bana teyit yazan kullanıcı hakkında forumda şikayet konusu açtım ama tezgah öyle bir tezgah ki, bana teyit yazan üye forumda valorant hesabı satmak için konu açmış, *********** kişi bu arkadaşa mesaj atıyor whatsappdan ve üyeliği satın almak istediğini söylüyor, aynı anda da benimle konusuyor tabi. ben teyit isteyince , buda valorant hesabı satan üyeye benim profilimi atıp , buraya teyit yazar mısınız r10 üzerindne ilerlemiş olsun güven saglayalım diyor.
Adam da atıyor haliyle
Velhasıl ben 96 TL' den oldum ama bu konu ciddi rakamlarla da sonuçlanabilirdi, detaylıca anlattım ki herkes dikkat etsin diye.
İyi forumlar..