vetfak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bırak allah askına mıllete hakaret etmekten kendını zeki görmekten suan ki hükümeti kötülemekten yok şeriat getirecekler demekten baska yaptıgın bir tane birsey yok . nasıl bir hayal aleminde yaşıyorsun .kimseyi sevmek zorunda değilsin ama saygı göstermek zorundasın herkesin yaptığı gibi sandığa gidersin kime istersen ona oyunu verirsin . bugun akp mi basta saygı gostereceksen ona oy verene saygı gostereceksın chp mı başa geçti ona ve ona oy veren insansanlara saygı göstermek zorundasın tek tek bütün partileri yazmak istemiyorum kısacası birde tweet diye beni düzeltmeye çalısıp zeki olduğunumu gösyermeye çalısıyorsun . objektıfsen kardesım hükümetinde muhalefetinde dogrularıa doğru yanlışına yanlış diyeeksin sana burda objektif kelime anlamını anlatmak istemiyorum telefonun varmış elinde alıp acıp bakarsın . oturmsusun burda kelime kalabalığı yaparak kendini haklı cıkarmaya çalısıyorsun . uzatmadan tek kelimeyle şuan ki hükemet 5-10 yıldır kötü yönetiyor ekonomi kötü ve mustafa kemal atatürk yani atamızın olmadığı tarihten bu yana ana muhalefet partisi ülkenin ayag bagı olduğu ( yaptığı aldığı kararlardan dolayı ) hdp gibi terörün siyasi partisi oldugunu söylemen yeterliydi . eskı mesajlarınızda olduğu gibi objektif olmayan cevaplar verecekseniz sizde ricam beni etiketlemeyin
Kardeşim hiç kusura bakma ama kendi ideolojisi olmayan belli bir şeye körü körüne sorgulamadan araştırmadan inanan kişiye gram saygı duymam küçük görürüm olması gereken de bu