vetfak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
birincisi sana yalan borcum mu var ki yalan söyleyim hic bir partiyi tutmuyorum . objektıf olunacaksa objektıfce artı eksılerı soylenmesı gerekır . sizin gibi parti fanatiği olsam ne kadar da kötü olduğunu bilsemde hayır cok iyi parti diye savunurdum sırf ekonominin kötü olması halkın alım gücünün düşmesi dışında belediyenin algı olusturmak için de vatandaşın magdur edilmesini soylemem mi gücünüze gitti . sizin gibi subjektif olunacaksa objektıfım denilmemeli. siz bildiğinize göre araştırmışsınızdır bizi aydınlatın kaçtane sıfırdan proje yapıldı veya yapımı devam ediyor eski dönemim projelerini karıştırmadan . verilen vaatlerden kaçtanesi yerine getirildi . konumuz halk ekmek bufelerindeki sıranın olmasıydı fakat siz faliyet proje dediniz konuyu actınız buyrun aydınlatın . engellendi dediğiniz projeler nelerdi onuda söyleyin ve halk ekmek büfelerini de geçtim bir işletme neden sıra olur . oluşan arz talep yetersizliği yada kordinasyon sorunu vardır zamanlama hatası yada bilerek magdur etmek isteyerek sıra olusmaz mı . siz ekonominin kötü olduğu için halk ekmegine ragbetin artmasını sıranın uzamasına bağlayamazsınız ve halk ekme merkezının genel sitesinde ki rapora bakın kac adet ekmek üretiliyor eskiden ne kadar üretiliyor ragbet artarken neden üretim azalıyor elinizde imkanlar varken
Tamamen kendinizi ve seçmenlerinizi anlatmışsınız . İnternetten araştırarak projelere ulaşabilirsiniz burda size tek tek yazacak değilim . Meclis herkese açık izlenebiliyor arada açıp izleyin daha geçen sene icerisinde bile ‘Uyusturucuyla mücadele komisyonu’ kurulsun diye oylama yapıldı Ak parti reddetti bunuda izleyebilirsiniz bir tarafımdan atmıyorum herseyi araştırınca bulabilirsiniz . İbb’nin icraatlerini takipteyim ve tüm engellemelere rağmen iyi hizmet ediyorlar . Siz algı yapmaya devam edin daha cok daha cok yapın lütfen