hocam ben hic bir partiyi savunmadım ne diye kul hakkına gireyim ki ben sadece objektif olunacaksa herkese aynı mesafede olacak sekilde eleştirmek gerekir dedim varsa günah kamuyonu yanlış bilgilendiren yalan belgeler sunanlar kimlerse onların boynuna . .zaten diyorum ekonomi kötü yönetiliyor lakin halk ekmegınde kuyruk ile ilgili fikirlerimide ilettim bir kuyruk varsa ekonomının kötü olması dısında ya üretim azdır yada kordinasyon sorunu vardır zamanında gelmez ürün yada bilerek bekletirsin algı operasyonu için . 7 den 70 kadar herkes bilir chp nin ve sayın imamoglunun ne kadar iyi algı yönettiğini . halk ekmegi üretim merkezlerinde normal işletmecilere gore yüzde 40-50 daha ucuz bugday - un satılır ihtiyac sahibine fazla ulasılsın diye tüm belediyelerde sistem bu sekilde . hani bugdaya zam geldi üretim yapamıyorlarda diyemez kimse büfe sayısı yetersiz de diyemezsin 142 tane acma izni cıkmıs ibb meclisinden sadece 50 küsür açmışlar ve mobile ekmek büfesi olacak dediler ilan edilip görüntü paylaışdıktan sonra da onlarda kayıp oldu ve verdiğiniz haber kaynakları nasıl akp için a haberi yandaş medya olarak görülüyorsa bunlarda chp için yandaş medya olarak tanımlanır. cnntürk de 4 gun önce tartısma programı vardı yazarlar , ana muhalefet destekleyen gazetecıler hatta belırtıgın ilçe belediye başkanları bile baglandı ibb chp grup baskan vekili baglandı akp grup baskan vekilide canlı yayında kanaldaydı 4 saatten fazla bir programdı karsılıklı belgelerle atıştılar bunların dısında resmı belgelerle twitter da atıştılar vs