Büfelere yapılan engellemeleri LÜTFEN OKUYUNUZ. Sorunuzun cevabı burada. Ve iftiralara ortak olmayınız kul hakkına girmek en büyük günahlardandır.

https://www.t24.com.tr/amp/haber/ibb...-engeli,920743

www.birgun.net/amp/haber/ibb-akp-ve-mhp-nin-halk-ekmek-engelini-asti-mobil-bufeler-geliyor-329521

www.yenicaggazetesi.com.tr/service/amp/ibb-koydugu-halk-ekmek-bufesine-akpli-belediye-engeli-bufeyi-isleten-gazi-isyan-etti-491239h.htm

www.sozcu.com.tr/2021/gundem/akpli-belediyeden-halk-ekmek-bufesine-kamyonlu-engel-6397172/amp/

vetfak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende diyorum ki bir tarafın kötü davranışını kabullenip diger tarafın yaptıgı yanlışı savunmayın . nakile , büfenin geç açılması , meclisten odenek alıp büfe sayısını artırmamaları , bakkallara dagıtılıp vatandasa daha hızlı ulasımı saglanmamalarınıda vatandaşı daha cok magdur edip kışkırtmalarıda görün diyorum evet kötü yönetiliyor alım gücü düştü ragbet arttı . vatadantas bu konuda zaten magdur sen de meclısten bufe sayısını artırcam deyıp odemeyı cıkarıyorsun neden artırmıyorsun olan büfelerde de neden üretimi azaltarak nakliyeyi azaltarak da vatandaşı magdur edıyorsun diye ibb sorguluyorum