hocam normalde mesajlarınızı beğenirim ancak kusura bakmayın ama mesaj çok saçma olmuş. öncelikle bir düşünce birliğiniz yok, düşüncelerinizi rastgele olarak dökmüşsünüz. haber sitelerinin botlara yazdırdığı gibi bir makale okudum. bunun dışında hem ülkenin kötü olduğunu hem de muhalefetin buna halka göstererek hiçbir şey yapmadığını söylemeye çalışmışsınız. mesajın neresi ironi neresi ciddi belli değil. iyi akşamlar
Düzgünce söylendiği için kusura bakmam merak etmeyin. Düşünce birliği var fakat çok fazla konuya çok fazla parça parça cevap olduğu için karışık olması normal bana göre. Muhalefetin halka göstererek bir şey yapmadığını iddia etmedim orasını yanlış anlamışsınız, düzelteyim. Bir sorun aranacaksa ülkenin her yerinden sorunlar fışkırıyor, özel olarak Halk Ekmek büfelerinin önlerine birer fotoğraf makineli kişiyi koydurup ekmeği az getirip veya insanları bekletip özellikle bir fotoğraf karesi oluşturmadıklarını anlatmaya çalıştım. Sırf ortaya bir fotoğraf çıksın ve bu fotoğraf ülkenin ekonomisinin kötüye gidişini temsil etsin demeye gerek yok, iğneden ipliğe hissediyoruz zaten kuyruk olsa ne olur olmasa ne olur gibi bir durumu izah etmeye çalışmıştım. Görünen köy kılavuz istemez, ülke ekonomik krizin pençesinde ve bunu anlamak için fotoğrafa gerek yok, biz olmuşuz fotoğraf. İroni konusunda haklısınız, ben ironi yapmayı sevmem hatta forumda ironi yapmayı beceremeyen o kadar çok kişi var ki, keşke kimse yapmasa. Çok fazla kez yaşandı bir mesaj eleştirildi sonra mesajın sahibi eleştirenlere ironi yapmıştım dedi, pek anlaşılmıyor bu yüzden sevmiyorum. Anlaşılmayan başka bir durum varsa seve seve açıklarım, bende sizi forumda sık sık görüyorum yazdıklarınızı takdir ediyorum, o yüzden kırmak veya yanlış anlaşılmak istemem.