Sizi etiketleyen kim? Önceki mesajımda etiketlemiş miyim? Daha konuya yazmadan önce sizi engellemiştim zaten, engellediğim halde siz laf yetiştirdiniz bende cevap verdim. Bana objektif kelimesinin ne anlama geldiğini mi öğreteceksiniz? Eksik olmayın ben biliyorum size gerek yok. Benim inancım saygı hak edene gösterilir, bazıları yaşı kendisinden büyüklere bile saygı gösterir ama hak etmiyorsa sırf benden önce dünyaya geldi diye saygı göstermek zorunda olduğumu düşünmüyorum. Neyse, laf anlatamayız dediğim konuda hiç yanılmamışım, boşuna kelime israf ettik yine. Şunu demekten bunu demekten başka yaptığım bir şey yokmuş, sıradan bir vatandaş olarak ne yapmam gerektiğini bilememem normal tabi. Rica ediyorum beni etiketlemeyin artık, sizi etiketlemiyorum ve hatta engelledim görüyorsunuz, muhatap olmak istemiyorum zorla konuya dahil olmaya çalışıyorsunuz. Kendimi zeki göstermeye de çalıştığım yok, kendimden bahsetmedim bile zekiyim diye bir kelime de kullanmadım, zekasını kullanamayan, kendini geliştiremeyen kişileri eleştirdim hepsi bu. Konuyu kıvırıp çevirip sen kendine bak vs. ben yemem onları, onu sokaktaki dayılara yaparsınız. Meselenin kime istersen oy verirsinden ibaret olduğunu sanıp kötü yönetene toz kondurmayıp yönetmeyen ne kadar parti varsa yani kendinden başka kim varsa laf edene diyecek lafım yok. Tekrar söylüyorum, size kelime israf etmek istemiyorum, benim yazdığımı alıntılamayın.