Telefonunu çıkar demek zeka göstergesi mi? Bence zekasızlık göstergesinin daniskası, günümüzü eleştirirken 1970 lerde kuyruk vardı gibi saçma sapan bir eleştiri getirmeye zeka belirtisi denilebilir mi? Bu ülkede çalıyor ama çalışıyor diyen halk bile oldu mikrofon uzatıldığında, bu mu zeka? Düşük IQ sahibi olana bunu söylemek ne zamandır suç ne zamandır günah? Hee, bu kişilerin tamamı siyasal islamdır diyorsanız ve bu düşük zekalı bazı kişileri aranıza kabul edip kendinizden olduğunu teyit ediyorsanız orası başka, ben bu kişilerin zeka seviyeleri az dedim, şu partiden bu partiden demedim. Bir kişi Lozan'ın gizli maddeleri var diyorsa zekasızdır, bitti. Bu kişiyi ne kadar kurtarmaya çalışırsanız çalışın bilgisi kıttır, tüm maddeleri bilinen ve açık açık her yerden ulaşılabilecek bir anlaşmanın gizli maddelerinin olduğunu, kimsenin bilmediğini ve kendisinin bunu bilebildiğini iddia eden birine ne denir? Yüksek zekalı mı? Twitter atılmaz, tweet atılır bu arada, ben tweet atmam çünkü başıma ne geleceğini iyi bilirim, her sindirilmiş muhalif gibi elimden bir şey gelmez. İşçi işçiliğini bilir ama liyakatsiz memurlar memurluğunu bilemez, oraya çok girmeyelim. Bir yol 20 liraya yapılabilecekken 500 liraya yapılıyorsa ve ihale kankalara veriliyorsa nerede bu 480 lira demek yerine yol yaptı köprü yaptı diye ortalarda gezinmek bana göre değil, umarım neyi kastettiğim anlaşılmıştır. 50 maddelik tasarı meclise sunuluyor, 49 tanesi çöp ama 1 tanesi çok sevimli, muhalefet hayır dese vay efendim bu sevimli maddeyi reddettiler oluyor ama torba yasalardan bu milletin yararına olmayan ne maddeler geçiyor kaç kişi bunu sorguluyor? Biz çoğunlukla sorgulamayı sevmeyiz, bir yerlerden yalan yanlış duyulmuş şeyleri savunuruz ama. Ben yanlış yönetimi eleştiririm, 80-100 tane parti var, sabah erken kalkan parti açıyor onlardan bana ne? Benim güzel ülkemi kim kötü yönetiyorsa ben onu eleştiririm.
Yarın başka parti gelir kötü yönetir onu da objektif bir şekilde eleştiririm. Tabi bu siyasal islamdan nefret ettiğim gerçeğini değiştirmez. Benim güzel ülkemin Cumhuriyet rejimini yıkıp Afganların uyguladığı şeriat rejimine geçmek isteyen her kim olursa karşısında dururum, ne demek bir ülkenin rejimini değiştirmek? Hilafet ilanı ne demek? Bugün durup dururken Anadolu liseleri ve bazı düz liseler durduk yere İmam Hatiplere çevrilir, yarın Cumhuriyet rejimini yıkmaya kadar gider bu, dinin değil, dini siyasete alet edenlerin karşısında olmak Cumhuriyetin gereğidir. Ben tepemizde Padişah veya Halife görmek istemiyorum, yeteneksiz liyakatsiz kişiler bizi yönetsin istemiyorum, herkes dinini inancını istediği gibi yaşasın ama birileri insanların dini duygularını sömürüp Ezan dinmez Bayrak inmez gibi milli ve dini duyguları kullanarak siyaset yapmasın, dış güç denen ülkelere 600 Milyar Dolar borcumuz var, basit düşünün yahu 3-5 bin alacağınız olan bir kişi batsın fakirleşsin borcunu size ödeyemeyecek duruma gelsin ister misiniz? İnanarak empati kurarak bir düşünün, Dünya'nın 202 ülkesinin kaçı ile dıj güjler uğraşıyor? Ben söyleyeyim, nerede başarısız beceriksiz bir ülkede yönetimi var, o dış güçlerden şikayetçi. Ne kadar anlatırsan anlat boşa konuşmuş olduğumuz zekasız kişilerden bıktık yıldık artık, kişisel gelişim çok önemli ama bu kişiler seviyenin çok çok altında. Youtube'da bazı videolar var hani 4 halife kimdir diyorlar Adem, Süleyman, İbrahim, ve Davut diyorlar hani, işte bu kişiler onlar. Boğaz köprülerinin ismi nedir sorusuna Galata Köprüsü ve Tahta Köprü cevabını verenleri eleştiriyorum, Bize Hindistan mı daha yakın yoksa Ay mı sorusuna Ay daha yakın çünkü görebiliyoruz ama Hindistan'ı göremiyoruz diyenlere lafım, Kıbrıs hangi denizde sorusuna elbette Karadeniz de çünkü ben orada askerlik yaptım diyen kişiyi eleştiriyorum kendini geliştirmediği için, genel kültürü yerlerde süründüğü için. Ben dibine kadar objektifim merak etmeyin, eleştirdiğim bu tipler sanki gidip aynı partide toplanmış gibi düşünmeye gerek yok.