BetaHouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ülkenin her yerinden pislik irin akıyorken muhalefetin hiç işi gücü yok ellerinde fotoğraf makinası ile kuyruk oluşturup onları çekecekler çünkü halk ekmek önlerinde kuyruk fotoğrafı olmuyorsa ülkenin berbat yönetildiği, ekonomik bir facia yaşandığı görülemez, o fotoğraf buraya gelecek ki belgelensin yoksa her yerinden pislik fışkıran ülkenin kötüye gittiği asla ispatlanamazdı. Ben en geç 1-2 ay aralığında halk ekmeğin 1,50 TL olmasını bekliyorum ve olacakta, yine bazı ucubeler çıkıp bak sen şu belediyeye zam yaptı vicdansız diye yaygara koparacaklar bir önceki zam gelmesi gereken zamanda zam yapılmamış ve maliyetleri %200 ün üzerinde arttığı halde hazır kıta bekliyorlar yerden yere vurmak için. Enflasyon %500 olsa halk ekmeğe %10 zam yapılsa vay efendim vicdansız belediye hep bu ibb nin yeni yönetimi yok mu hep bunlar zaten halkı hiç düşünmüyorlar derler. Elektriğe %127 zam geldiğinde ağızlarını bıçak açmaz, güncelleme derler, yeni tarife, düzenleme, doğalgaz da değişti derler zam diyemezler. İbb nin önceki dönemlerinde milyonlarca euro borç takıp gidenler hani şimdi belediyenin borcu arttı diyorlar ya, euro ile neden borç taktınız o zaman? Euro katlandıkça belediyenin borçları da artıyor, şimdi ülkeden irin akarken kasa tam takır edilip dışarıdan yalvar yakar yüksek faizle borç bulunup en azından ülkeyi hayatta tutmaya çalışanlar gittiğinde örümcek ağı dolu bir hazine ve yüzlerce milyar dolar borç yükü bulacak olan yeni yönetim kemer sıkınca ne diyecekler? Eski yönetim iyiydi bu yeniler çok bozdu diyecekler, kimse eski yönetimin merkez bankasının içinden geçmesini sorgulamayacak, 700 ton altınımız var onlara mı bırakacaksınız diyenleri konuşmayacaklar, babalarının malı gibi ülkenin her varlığını satanları konuşmayacaklar ama enkaz devralıp ayağa kaldırmak isteyenleri eleştirecekler buraya yazıyorum. Yobaz, gerici, ilticacı ve siyasal islamcı zihniyet ile uğraşılmaz, onlara laf anlatılamaz çünkü anlamazlar, eğer katil, pudracı, hırsız, teca.vüzcü vs. onlardan ise ceza bile almıyorlar artık, eğer muhalefetse mikrofon tutsa bile bir şey uydurup en kötü ev hapsi cezası veriliyor, aykırı sesler bir bir susturuluyor ve insanlar can güvenliği olmadığı için ülkeden kaçıyor artık, kalanlar ise malum bir oluşum tarafından sokak ortasında dövülüyor fakat ceza almıyor Levent Gültekin, Orhan Uğuroğlu ve Selçuk Özdağ olayları gibi, herkes hangi grubun hedef gösterip saldırdığını biliyor ama sesini yükseltecek cesaret yok artık insanlarda.

Meydan bu siyasal islamcılara kaldığı için burada boş yaparlar çok normal, benim şurada bu saçmalığı yazacak kadar fikrim düşüncem zekam var mı diye sormadan etmeden yazabiliyorlar, hani sokakta mikrofon uzatanların lozanın gizli maddelerinin olduğunu iddia etmeleri gibi. Bir yerden bir şey duyuyorlar muhtemelen A Haber'den ama doğru mu değil mi asla sorgulamıyorlar çünkü doğruluğu ile ilgilenmiyorlar, muhaliflere karşı kullanılacak bir koz, bir cümle ellerine geçti mi? geçti, ee tamam o zaman gerisini sorgulama. Yıllarca telefonunu çıkar diyen dayılarla uğraştık, hala uğraşıyoruz, Kıbrıs'ı kurtaralım diye yediğimiz ambargo yıllarında kuyruk vardı diye salyalar saçarak bağıranlar şimdi bir ambargo yesek nüfusun tamamı 1 ay bile yaşayamaz çünkü her şey dışarıdan ithal geliyor bunu bilmiyorlar, o zaman ithal bazı ürünlerde kuyruk vardı ama hayati ürünleri kendimiz üretiyorduk bunu bilmezler, hiçbir zaman üreticisi olamadığımız enerji kaleminin o zamanlar ki en önemli ürünü olan TÜP kuyruklarından bahsederler, nasıl oldu da onlarca yıl sonra patates soğan kuyruğuna girebildiğimizden bahsetmezler, üstelik ambargo yokken. O yüzden iki yüzlülerin lafı ağzına tıkacağımız çok fazla argümanımız var ama değerli zamanımızı harcadığımıza değmez, çünkü anlamayacaklar. Maalesef bazı kişileri kayıp olarak değerlendirmek lazım, ne kadar uğraşırsanız uğraşın birileri uykudan asla uyanamayacak. İMF'ye borcu sıfırladık diye ortada gezenlerin çoğu imf ye borcumuz yoksa ee o zaman kimseye yoktur diye düşünüyorlar, borç sadece imf ye yapılıyor zannedecek kadar zır cahillerin yaşadığını asla unutmamak gerekiyor. Borç alan emir alır, üretmeyen bir millet yok olmaya mahkumdur. Ülkenin sonu hiç iyi değil, geleceği ise şimdikinden bin beter, Venezuela onca petrol ve doğalgaz kaynağına rağmen ne durumlara düştü, biz neyimize güveniyoruz onu anlamıyorum, o bizi kıskanıyor bu bizi kıskanıyor, dünya lideriyiz vs. zırvalarını tekrarlayanlara acıyorum, bunca şeyi köre göstersen gözü açılmıştı, çok yazık..
üretici bir ülke konusunda çok haklısınız . tecavüzcü parti teskilatları tozcu parti yöneticiler şehit bacılarına kamera karsısında küfür edip bu tür sahsiyetlerin hangi partiden olup olmaksızın caza almamasına bende karsıyım ve size bu konuda da haklısınız dıyorum . ama siyasi islam konusuna ve hangı partı olursa olsun cogunlugun oyunu alarak başa keçmiş ve cogunluk kısmada geri zekalı muamelesi yapıp azınlık tarafında zeki olarak gostermenız o insanlara saygınızın olmadıgını goster insananlara saygısı olmayanın kendısıne de saygısı yoktur . eleştirmek her insanın hakkı lakın bir baska insanın hakkına girmemek şartıyla objektif olmak istiyorsanızda her partinin iyi failiyetlerine iyi kötü faliyetlerine kötü demek gerekir hangi parti olursa olsun ve burda yazarak twitter atarak da bu ülkeyi kimse yüceltemez . memur memurlugunu laıken işçi içşiliğini laiken ebeveynler ebeveyinliğini laiken öğrenci öğrenciliğini laiken yaptığında ancak bu ülke yücelir herkesin istediği seviyeye gelir cünkü iktidar gelir geçici bu gun bu gelir yarın baskası ama gelecek kişi de aramızdan olacak gökten inmiyor