Eğer cayma bedelini onaylamadıysanız işlem yapmaz yapamaz da Çünkü bu suç. O temsilci Arkadaş sizin çağrınız sonlanır sonlanmaz o ekrandan çıkmak zorunda. Ki o ekranda sizin tüm bilgileriniz var : ) KVKK. Fakat diyelim ki caydınız önce cayma bedelini ödersiniz sonra karara itiraz edersiniz.
Şunu unutmayın operatörler 12+12 sözleşme yaparlar. Yasal olan 12 ay kalma sözünüzdür ilk 12 lık dönem biterken yani 11. Ayda veya 12. Ayda sizi ararlar size yeni teklifi sunarlar ve siz bu teklife okey çekerseniz 2. 12 aylık periyota başlamış olur ve diyelim 2.periyotun 3. Ayında aradınız ve caymak istediğinizi söylediniz işte burda o cayma bedelini ödersiniz. Çünkü ilk 12 aylık sözleşme bitmiş siz 2. 12 aylık sözleşmeyi yapmışsınız ve 3. Ayda caymak istemişsiniz. Operatör o parayı sizden alır.
Hocam 1 yıl 3 gün falan oldu. Cayma bedelini onaylıyor musunuz? dedi. Hattımın kapatılmasını onaylıyorum dedim.
Sonra cümleyi baştan söyledi. "Zaten bunun için aradım" diyip tekrar "cayma bedelini onaylıyor musunuz?" dedi. Bende direkt yüzüne kapattım.