Öncelikle geçmiş olsun diyorum, mobil imza veya e imza kullanıyorsanız işi kendiniz rahatça çözebilirsiniz.
Bu Maddeler yeterli olur size, Şirketler kendilerini garantiye almak için bu haklarınızdan bahsetmez.
Şöyle ki :
Abonelik Sözleşmeleri Yönetmeliği 16. Madde 2. Fıkra: Taahhütlü aboneliklerde tüketicinin yerleşim yerinin değişmesi ve taahhüt konusu hizmetin tüketiciye yeni yerleşim yerinde aynı nitelikte sunulmasının fiilen imkansız olması durumunda, tüketici birinci fıkrada belirtilen tutarları veya herhangi bir bedeli ödemeksizin taahhütlü aboneliğini feshedebilir.
Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun 52. Madde 4. fıkra: Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir
Abonelik Sözleşmeleri Yönetmeliği 23. Madde 3. Fıkra: Satıcı veya sağlayıcı, abonelik sözleşmesinin feshi için sözleşmenin tesis edilmesini sağlayan yöntemden daha ağır koşullar içeren veya tüketicinin sözleşmeyi feshetmesini zorlaştıran bir yöntem belirleyemez.
Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim. 444 0 375'ten arayıp işlemi bitirmek için aradık dediler. Ama ben işlemi yarım bırakıp yüzlerine kapattım.
O halde hiç onlarla görüşmeme gerek yok sanırım ? Doğru mudur ?