@GokTurkBey; Taakkk sana burda ekmek yok. Sana da ban. Bir de yaptığı savunmaya bak tam *********** ya bir de güzelce reddettim diyor bana demediği kalmadı şimdi ses kayıtlarını tek tek yüklerdim de neyse. Sana burdan ekmek çıkmaz abisi, benim senden ne alacağım paraya ne de yardıma ihtiyacım var bir de bana yardım için para verecekmiş sen kimsin ki benim hayır parasına ihtiyacım olduğunu kim söyledi ben zaten elimden geldiğince kovalıyorum ekmeğimi buluyorum Allah’a şükür. İndirim konusuna da gelirsek ister yaparııım ister yapmam bu ne seni ne de başka kişileri ırgalamaz. Senin yaptığın indirim istemek değil kendini acındırarak vicdana oynamak, diyor ki bide zor durumda kalan birisine yardım etmiyorsun, git otobüse bin taksiye binmek zorunda mısın şahsen ben hayatımda taksiye 3-5 kere binmişimdir. Forumda bile sırf muhabbetini sevdiğim için iyi niyetini gördüğüm için ücretsiz elimde ne varsa dağıttım bir sürü kişi var. Ayrıca konularıma bak istersen o kazandığım paralarla senin gibi etrafta insanların vicdanını sömürmüyorum. Senin o küçümsediğin 3-5tl ile ben gidip sokak hayvanlarına mama dağıtıyorum. Azıcık aklını başına topla kendine çekidüzen ver. İNSAN olduğunu farkına var. İnsan büyüdükçe gelişir, tecrübelenir. Benim hayatta en önem verdiğim şey tecrübedir, 18 yaşıma kadar neyi tecrübe ettim orasını Allah bilir. Ama senin gibilerle bundan sonra nasıl başa çıkacağımı şuan itibari ile tecrübe etmiş oldum en azından bana bir şey kattın. Şimdi de forumdaki süren doldu, baybay multi üye.