MantikBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapay zeka algoritma
MythDev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevabı basit. Özellikle son 3-4 senedir yapay zeka ciddi anlamda ilerledi. Ucundan kıyısından bile olsa oğlunuzun fotoğrafını algılayan yapay zeka eşleştirme yapıp otomatik dolduruyor.

Facebook sistemi de aşağı yukarı aynı. 1 resim bile olsa başka birisiyle resim paylaşıp etiketleme yaptıysan 2. fotoğrafta "xxx kişisi olabilir mi?" diye sorup otomatik etiketleme çıkartıyor.
ysnozverdesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sadece bu mu Bütün bilgileri ellerinde maalesef ki insanların.... Teknoloji geliştikçe özel yaşantı diye bir şey kalmadı
emrecanondes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haritalardan konum ararken fark ettim arabamın nereye park edildiğini ve şuanda nerede olduğunu gösteriyordu. Yapay zeka inanılmaz geliştiriliyor..
Dediklerimizin hepsine katiliyorum
- muthdev görüntü aynı ise bilebilir
hatta karlı günler diye album yapmış onuda kabul ediyorum kar olanları seçmiş oda kabul

-Emrecanondes
Araba park olayida mantıklı akıllı saatim bisiklete mı arabayami bindigimi biliyordu onuda kabul ettim hızina bakmış vs

Herşey tamam ama oğlumun adını hiç bir yere yazmadım eklemedim nasıl biliyor konuşmalarda geçmiş olabilir dinleme olayında mı yapay zeka yapıyor bu bana çok korkunç geliyor