Site çook eski bir domaindir 2020 yılında kapalı kalmıştır 2021 yılında tekrardan yenileyip hali hazırda bulunan makaleleri tekrardan siteye girdim. Hali hazırda 40-50 tane makale de elimde bulunmaktadır fiyat içerisine bu makaleler de dahildir. Site yeni yeni tekrardan canlanmaktadır fakat zamanım olmadığı için satıyorum. Gerekli SEO düzenlemeleri yapıldığı takdir uçup gidecek potansiyelde makalaleri ve geçmişi olan bir sitedir.
Search console verileri:
Siteye özel backlink çalışması yaptırdım, domain rating bir anda 25'e kadar çıktı. Burdan da göreceğiniz gibi sitenin 2015'ten beri bir geçmişi mevcut.
Site adresi: https://iyigelen.net Sitenin aylık getirisi: Henüz canlanmadığı için reklam koymadım. Sitenin açılış tarihi:6.10.2021 DA / PA Değerleri: Kategori, sitenin içeriği nedir: Sağlık, Kişisel Bakım Günlük hit sayısı:0-20 Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %50 google - %50 direct ) Domainin Yaşı:7 yaşında fakat 2020de yenilenmediği için 2021 de yeniden yeniledik fakat dediğimiz gibi 7 senelik bir geçmişi mevcut. Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:Site wordpress'tir bütün yedek alınıp verilecek. Hosting dahil midir:Hayır değil. Banlı olduğu sponsor var mı:yok Banlı olduğu arama motoru var mı:yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:evet Yazılım lisans sonlanma zamanı:sınırsız Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:yok
Site satış fiyatı 1750 TL'dir. Yatırımlık domaindir, SEO bilginiz varsa uçuşa geçirebilirsiniz.
Alacak olan kişiye şimdiden hayırlı olsun