Öncelikle geçmiş olsun,
Bende Akbank'a geçiş yapmıştım 2 aydır benden eft ve havale ücreti kesmiyordu
geçen 2 gün önce 10 kişiye ödeme yaptım
ve kişi başı 2,45 TL ücret kesmiş ve ben bunu sonradan fark ettim.
ilgili şubeye gittim böyle birşeyin olmadığını aslında hep kesmesi gerektiğini söylediler.
bankadan aradılar ve herhangi bir sorun yoktur kesilmesi gerekiyor dediler
kısacası her bankanın bir çirkefliği var.
Databir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ve açık söylemek istiyorum ki. Hesabımın kapatılması için geçerli hiç bir sebep yoktu. ( Oldukça hassas bir kullanıcıyımdır.) Tek problem yüksek miktarlarda kripto borsalarına giden-gelen transferlerim olması.

Sabah 11 gibi paramı almaya gittim. O kadar parayı tek tek saymak mümkün olmadığı için karşı bankada görevli arkadaşım ile finansbanktan parayı teslim aldık. Gidip Yeni bankada gözetim ile parayı saydık 500 TL eksik vardı. 5adet 100'luk ( Kimsenin günahını asla almak istemem fakat bankacılık işlemlerinde kayıp para oldukça büyük bir sorundur ) Finansbank şubesine geri gidip kasa sayımı ve gruptan para gelip gelmediğini sorduk ve sonuç olarak o 500 TL arada gitti. QNB finansbak genel merkezinden ilgili şubeninde kamera kayıtlarının izlenip balyalar arasında bir eksiltme olup olmadığının araştırılması için talepte bulundum. Gerçekten FİNANSBANK kötüdür demiyorum. Ama oldukça kötü bir 48 saat yaşamama sebep oldular. Ve sonucunda neden hesabım kapatıldı bilmiyorum.

BU bankayı kullanacak arkadaşlara daha dikkatli olma yönünde bir tecrübe söyleyebilirim.