bymuratmis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam açık konuşmak gerekirse bu ülkede artık hiçbir kuruma firmaya pek güvenim kalmadı buyür olayları duyunca artık şaşırmıyorum bilmem neylerin üzerinde in köpük alıyorlarya o köpüğün altında herne varsa işte onunla boğuyorlar milletimizi kurumsal bankalar bile yönetimden korkuyor korkusundan sorgusuz sualsiz direk kapatalımda baştaki ler bize bulaşmasın en kötü Bi müşteri kaybederiz parasını da Bi süre sonra veririz azcık uğraşsın Bi müşteriden bişey olmaz kafasındalar. İmkan olsaki hiçbir banka ile çalışmasak ama olmuyor işte..
Ve açık söylemek istiyorum ki. Hesabımın kapatılması için geçerli hiç bir sebep yoktu. ( Oldukça hassas bir kullanıcıyımdır.) Tek problem yüksek miktarlarda kripto borsalarına giden-gelen transferlerim olması.

Sabah 11 gibi paramı almaya gittim. O kadar parayı tek tek saymak mümkün olmadığı için karşı bankada görevli arkadaşım ile finansbanktan parayı teslim aldık. Gidip Yeni bankada gözetim ile parayı saydık 500 TL eksik vardı. 5adet 100'luk ( Kimsenin günahını asla almak istemem fakat bankacılık işlemlerinde kayıp para oldukça büyük bir sorundur ) Finansbank şubesine geri gidip kasa sayımı ve gruptan para gelip gelmediğini sorduk ve sonuç olarak o 500 TL arada gitti. QNB finansbak genel merkezinden ilgili şubeninde kamera kayıtlarının izlenip balyalar arasında bir eksiltme olup olmadığının araştırılması için talepte bulundum. Gerçekten FİNANSBANK kötüdür demiyorum. Ama oldukça kötü bir 48 saat yaşamama sebep oldular. Ve sonucunda neden hesabım kapatıldı bilmiyorum.

BU bankayı kullanacak arkadaşlara daha dikkatli olma yönünde bir tecrübe söyleyebilirim.