Her mağduriyet yaşayan örneğin para gönderip hizmet ya da ürünü alamayan kullanıcı bu karaktersizden davacı olsa şimdiye kadar tüm ekibi içeri almışlardı.
Üşenmemek lazım! biz üşenmiyoruz fakat mağdur olanlar üşenip şikayetçi olmuyorlar. Davalar genelde 2-3 seneyi bulur maalesef geç işliyor sistem fakat er ya da geç cezasını hepsi çekecektir.
Ödeme yapmadıysanız whatsapp'dan ne kadar yazışmış olsa da dolan-dırıcılık tam anlamıyla tamamlanmadığı için delil sayılmıyor. Önemli olan para gönderilmiş olması. bu ödemeye dair dekont ve yazışma olması bunlar varsa direk şikayetçi olunsun %100 sonuç alınır daha sonra ziyaretine forum olarak gideriz
Takipsizlik ile sonuçlanır, bir sonuç çıkacağını sanmıyorum. Çok fazla aracı var kullandığı ticaretlerde, hatlar muhtemelen açık hat. Bulmaları ayrı zaman davaların sonuçlanması ayrı zaman alır. En son toplu dava diye bir konu açmıştınız fakat konuyu silmişsiniz sanırım. Ya hat sahibinin üzerine giderler ya da banka hesap sahibinin. Hat açık hat olduğu için bir gelişme kat edemezler, hattın en son açıldığı yerin vb. bulunması için de 300-500 TL'lik tekil ************** suçlarının yeterli olacağını düşünmüyorum. Banka hesabı konusuna gelirsekte çok fazla aktarım gerçekleştiğini varsayarsak her hesabın tek tek incelenmesi gerekir, devletin bu kadar üzerinde duracağını düşünmüyorum.
Yanan muhtemelen 300 TL için paparalarını veya banka hesaplarını kiraya veren çocuklar ya da habersiz açık hatlarını çıkarttıkları mülteciler olacak.
Eğer bir noktada açık verdiyse, sağlam bir avukat ile olayın üzerine gidilirse bulunmasının kısa süreceğini düşünüyorum.