Admin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Acaba bu fark ettiğimi yönetim daha önce mi fark edip banladı? Yoksa başka sebepten mi banlandı?"

Yukarıda yazdığım sorduğunuz soru anlamsız. Bu sorunuzu cevapladığımız zaman kendiside okuyarak bilgi sahibi olmuş olacak ve ona göre kendince önlem alarak yeniden gelecek herşey ulu orta yazılmaz.

Burada herkesin dikkat etmesi gereken tek konu "R10 Yönetiminin kimseye ulaşmayacağını bilmeleri" Zaten R10 bizim şifreyi istediğimiz zaman değiştirebiliyoruz kimden neden şifre talep edelim..

Bu arada bu kişiyi araştırdığınız ve takip ettiğiniz içinde ayrıca teşekkür ediyorum.
Orada aslında anlamsal bir hatalı belirtme yapmışım hızlı yazdığım için. Şu şu maddelerden dolayı SeyyİT olduğunu anladık diye yazmanızı beklemiyorum. Bu yazılmaz da zaten, yönetici olsam ben de bu bilginin gizli kalması gerektiğini savunurum. Bu konuda aynı şeyi düşünüyoruz. Benim demeye çalıştığım, Seyyit olduğunu şu an bu yazdığınız iki mesajda doğruladınız, işte bu kadar. Sadece ben araştırıp bu kanıya vardım, eğer bu konuyu açmasaydım forum halkı bilmeyecekti. Açıktan bir açıklama yapılmamıştı çünkü globalstore hesabına ilişkin. Sormak istediğim temelde Seyyit olduğu için mi banlandı yoksa başka alakasız bir şeyden mi diye sormaktı ve konu amacına ulaşmış oldu. İnsanlar bu alçağın başaramadığını, beceremediğini, üstelik dolandırdığı parayı daha büyük vurguna giderken kurumsal üyeliğe heba ettiğini öğrendiklerinde -özellikle dolandırılanların- içlerine su serpilir. Ben bi mutlu oldum mesela kendi adıma.

İlk mesaj biraz tersler gibi olmuştu, ben de ek açıklamanız için teşekkür ederim ve rica ederim. R10 hepimizin, er ya da geç bu şerefsizin sonu gelecek, getireceksiniz. Buna inanıyorum.