Risque adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Coşkun abi, saçma bir soru sormuyorum. Nasıl buldunuz, nerede açık verdi demiyorum. Foruma uygun olmayan üye yazılmış. Düşündüğüm gibi Seyyit ise, forumda paylaşırsanız, kurumsalla güven sağladığı ve iletişimini sürdürdüğü üyelere; küfürden banlandım, yok yönetimle anlaşmazlık oldu, yanlış anlaşılma oldu gibi forum dışından, yalanlarla dolandıramasın.

Nasıl buldunuz, benim yazdıklarımın dışında demiyorum. Seyyit olduğu tespit edildiği için mi banlandı sorum bu, böylelikle benim fark ettiğim doğruysa; bunu herkes öğrensin. Boşa kurumsal almış olduğunu forum da öğrenirse, en azından insanların içi bir nebze soğur hem.

Bu amaçla konu açtım, soru sordum.
"Acaba bu fark ettiğimi yönetim daha önce mi fark edip banladı? Yoksa başka sebepten mi banlandı?"

Yukarıda yazdığım sorduğunuz soru anlamsız. Bu sorunuzu cevapladığımız zaman kendiside okuyarak bilgi sahibi olmuş olacak ve ona göre kendince önlem alarak yeniden gelecek herşey ulu orta yazılmaz.

Burada herkesin dikkat etmesi gereken tek konu "R10 Yönetiminin kimseye ulaşmayacağını bilmeleri" Zaten R10 bizim şifreyi istediğimiz zaman değiştirebiliyoruz kimden neden şifre talep edelim..

Bu arada bu kişiyi araştırdığınız ve takip ettiğiniz içinde ayrıca teşekkür ediyorum.