Admin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size neden banlandığını söylediğimizde kendisi de okuyup sebeplerini öğrenmeyecek mi? Daha sonra bunlara önlem alıp tekrar farklı şekilde işlem yapmayacak mı? sorduğunuz soru çok mantıksız.

Sistemini çözdüğümüz birkaç farklı konu var. Bizde ona para harcatmayı seviyoruz

Her ödeme yaptığı kredi kartı hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz adalet er ya da geç ona ulaşacaktır. sonuçta ödeme yapan kişi SMS onayı ile yapıyor 3D kendisine ait değilse bile kimin için bu harcamayı yaptığını söylemek zorunda.
Coşkun abi, saçma bir soru sormuyorum. Nasıl buldunuz, nerede açık verdi demiyorum. Foruma uygun olmayan üye yazılmış. Düşündüğüm gibi Seyyit ise, forumda paylaşırsanız, kurumsalla güven sağladığı ve iletişimini sürdürdüğü üyelere; küfürden banlandım, yok yönetimle anlaşmazlık oldu, yanlış anlaşılma oldu gibi forum dışından, yalanlarla dolandıramasın.

Nasıl buldunuz, benim yazdıklarımın dışında demiyorum. Seyyit olduğu tespit edildiği için mi banlandı sorum bu, böylelikle benim fark ettiğim doğruysa; bunu herkes öğrensin. Boşa kurumsal almış olduğunu forum da öğrenirse, en azından insanların içi bir nebze soğur hem.

Bu amaçla konu açtım, soru sordum.