swateria adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
numarasını özelden atar mısın? Ben biraz stres atmak istiyorum
padre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3-5 tl için bu kadar alçalmak polis memuruna değil kimseye yakışmaz.
omerfaruksunal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
değişik ülkenin değişik vatandaşları
webtasarimda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vicdanına oynamaya çalışmış polisim diye dümendir kesin kimseye abi filan deme bile gerek yok abilik yapsınlar önce. Insanı boş yere geriyorlar.
cnkylmz53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
polis memuru olmama ihtimali var ama genede şikayet edin olaki polis memuruysa uğraşsın dursun
oznkya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
elhamdülillah müslümanım.
Ama allaha havale ettim lafına çok kızıyorum.
O kadar çok haksızlığa uğradımki. Her seferinde hakkımı aradım.
Allaha havale et tamam eyvallah , o saatten sonra zaten allahın haram kıldıklarından öldükten sonra cezalandırılır ama ee bana yaptıkları ?
Sen önce kendi hakkını arayacaksın , sonra allaha havale edeceksin.
şahsi fikrim budur.
shentaweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bak şimdi napıyosun hemen söyleyim; " bir avukat tutuyorsun, durumu anlatıyorsun, güzel bir dilekçe yazıyorsun ve gidip hakkında suç duyurusunda bulunuyorsun. Mesajları da delil olarak sunuyorsun ve yaptığının bedelini ödüyor." polis değil kralı olsa bile bu tür durum beni deliye çeviriyor. Eğer anlattığın gibiyse, bir avukat ile görüş ve bedelini ödesin. Bu tür gereksiz insanlar ülkeden yok olsun inşallah
muhendis_bahadi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
polisler mesleğinden olmamak için böyle bir saçmalık yapmaz klasik d0landirici profili güvenli göstermek içindir
cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
allah'a havale etme durumları çoktan bitti. Her şeyi oraya havale edeceksen milletin keyfi için çalışmış olacaksın. Git güzelce şikayetçi ol.
drawnhouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şikayet et kardeşim, kesinlikle şikayetinden vazgeçme. Ettiği küfürler zaten kendisinin seviyesini belli etmiş ama küfrün yanında beni sinir eden olay, 1000 liralık bir ürünü 100 liraya bile satsak, 50 lira olmaz mı diyenler. Bazen diyorum ki keşke küfür etseler. Bu, forumda da bolca var, her yerde var. Altında 500 bin liralık arabası olan adam birkaç binlik ürünün fiyatını 100 lira daha indir diye yalvarıyor. Ben bu şahsın polis olduğunu da pek sanmıyorum ama olabilir de tabi. Geçenlerde diğer ilanlarda da ikinci el fiyatı 10 bin lira civarında olan kullanmadığımız bir esyamizi 7000 lira civarına sarı siteye ekledik. 6000'e de vereceğim, çünkü kullanmıyoruz. 5000 için yalvaran yalvarana. Vermedim. Ilanın fiyatını 8000 yaptım. şimdi 6000e ver diye yalvarıyorlar. Ben bu kafayı çözemedim.
serhat67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dediğiniz gibi kesinlikle şikayet etmeli. Kapısına gelen bir kağıda bakar gelecek kaygısının oluşması. öyle kolay değil birine küfür etmek.
Bu arada ticaretlerimde kendi numaramı paylaşmamak için yabancı numarası kullanıyorum polise gitsem benim açımdan bir sorun olur mu?