Yaklaşık yarım saat önce bir polis arkadaş (profilinde kendi resmi vardı.) benden 2 adet getir ve 2 adet bitaksi kuponu alacağını söyledi, ben de hepsinin ederi 56Tl dedim. Ardından abimiz biraz indirim istedi sırf polis memuru olduğu için edeceğim kârı minimalize ederek 50TL dedim. Arkadaş o kadar parası olmadığını söyledi 40tl dedi olmazsa alamayacağım dedi ben de üzgünüm kusura bakmayın diyerek teklifini reddettim, bir kaç dakika sonra kardeşim sadece bitaksi kodlarını alayım işe gideceğim dedi ben de ederi 32tl olan kuponları 30tlden verebileceğimi söyledim, ardından kardeşim az önce sigara aldım 25tl param kaldı 25e verir misin dedi bende üzülerek reddettim. Sonra yemediğimiz küfür mü kalmadı yoksa yaşımız küçük diye aşağılanmadığımız mı *********** bile olduk. Gerçekten pes dedim, ülkemin polisine bak ya, ülkemin polisi kendinden yaşlarca küçük bir çocuğa bile nasıl ithamlarda bulunuyor. Gerçekten hayatımın en garip en mide bulandırıcı konuşmasıydı bir polisin kendinden yaşlarca küçük bir çocuğa böyle konuşması sizce affedilebilir bir şey mi size soruyorum? Bu abimizin bende numarası var sizce bu abiden şikayetçi olayım mı yoksa Allaha mı havale edeyim?
Bir de bana diyor ki "ben günde kaç tane şikayet yiyorum sen de et şikayet sorun yok."

Sesli olarak küfür ettiği bazı kayıtlar ve benim verdiğim cevaplar ;

Sadece ben en son bana ettiği hakartlerden sonra dilenci gibi şeyler söyledim insan kendini tutamıyor.

Seni şikayet edeceğim dedikten sonra söylediği kelimeler ;

POLİSİMİZİN ESKİ R10 PROFİLİ https://www.r10.net/profil/139803-theturk.html
BU ARADA TİCARETLERİMDE KENDİ NUMARAMI PAYLAŞMAMAK İÇİN YABANCI NUMARASI KULLANIYORUM POLİSE GİTSEM BEN BİR SIKINTI OLUR MU?