bende aöf'de önlisans bitirdim yeni .
puan bende matematikten fazla soru yapmamıştım 4-5 soru kadar doğru bildiklerimi yapmıştım o yönden sıkıntı hiç çekmedim .
aöfde yüzyüze ders yok canlı dersler oluyor ister katıl ister katılma onda da senin değil hocanın yüzünü görüyorsunuz.Buraya ekleme yapmak istiyorum aöfde video dersler var aöf portalı zaten baya bi gelişmiş isterseniz konuyla ilgili portalda testlerde çözebiliyor önceki senelerin çıkmış sorularına bakabiliyorsunuz.benim vizeler kolay geçmişti finaller biraz zorlu oluyor ünite sayısı artıyor bu arada çıkmış sorulardan mutlaka soru oluyor önceki senelerin çıkmış sorularına bakın.
ben web tasarım bitirdim benim az çok bildiğim konulardı ve ders sayım azdı dönemde 6 dersti cumartesi pazar günleri karabük üniversitesinde giriyordum 3 sınava cumartesi 3 sınava pazar günü tabi bölüme göre ders sayısı artıyor. böyle olunca atıyorum 6 cumartesi sınava 6 pazar sınava giriyorlar. vize ve final bunlar var senede başka bişey yok .
ben staj yapmadım diğer bölümlerde var mı bilmiyorum.
buradan açık öğretim bölümlerine bakabilirsiniz.(anadolu üniversitesi olanları tercih etmenizi tavsiye ederim.)
son olarak aöfde üniversiteye her bölümün farklı dönem ücretleri oluyor onada
buradan bakabilirsin.Sorun olursa da hafta içi aöf websitesinde canlı destek var belirli saatlerde yardımcı oluyorlar.
başarılar dilerim.