opencart saçma sapan değildir , candır .
Dünya da azımsanamayacak ciddi bir kullanıcı kitlesi vardır. Web kul gibi bir dev tarafından geliştirilmektedir.
Gerek yazılım alt yapısı gerek eklenti desteği ile hem kurumsal sitelerde hem de e-ticaret sitelerinde tercih edilmektedir.
En basit hali ile ticaretinize başlayıp sonrasında tüm entegrasyonlarınızı yaptırtabilirsiniz. Aklınıza gelebilecek tüm entegrasyon için çözüm bulabilmektesiniz.
23bin ürünü bir xml (ben yazdım) ile stockmount a yükledik oradan da tüm pazar yerlerinde satışa çıktık , günlük sipariş 3 ay da 8 den 250 adete çıktı ,varyant modülü ile ürün sayısını 5bine düşürdük , kampanya modülü ile ciddi satış rakamlarına çıkıldı. Ptt kargo , nebim entegrasyonu çok kısa sürede yazdım .
Bir günde github daki opencart trendyol api ile trend yoldaki siparişleri opencart a düşürdüm.
Raporlama kısmında inanılmaz geliştirmeler yaptık.
Opencart ı öyle sıradan bir yazılım gibi görmek düşünmek kurgulamak doğru değildir. Belirli bir ölçek te ve başlangıç bütçesinde rakibi olmayan bir yazılımdır.
Ne olursa olsun ne satarsanız satın asla karşı tarafı bilinçsiz kötülemeyin , zira bu ancak size büyük bir mahcubiyet yaşatır.
Opencart CANDIR.