Tüm yorumları okudum %95'ı hanfendiyi haklı bulmuş, %5 lik kısım hafendiyi haksız bulmuş.
Benim konuyla ilgili düşüncem şu yönde, ben istediğim arkadaşım ile buluşurum kız erkek fark etmez, bunu kız arkadaşım da yapabilir.
ortam da ne kadar kız ve ya erkek olduğunun önemi yok zaten birlikte olduğunuz kişi kimler ile sohbet edilmesi kimler ile görüşülmesi gerektiğini bilir diye tahmin ediyorum.
Benim kız arkadaşım yabancı nispeten türk kadınlarına göre kıskançlık seviyesi çok düşük.
Konuyu açan arkadaşın tek hatası o arkadaşlar ile buluşmadan hanfendiye söylemiş olsaydı ve söyledikten sonra hanfendi böyle bir tepki verseydi; senin o kızlarla görüşmeni istemiyorum, yazıklar olsun sana. Tarzında cümleler kursaydı düşünmeden ayrılmanı tavsiye ederdim.
%50 suç sende %50 karşı tarafta, öğrendikten sonra seni arayıp neden böyle bir şey yaptın? bana söyleyebilirdin, sana çok kırıldım tarzında bir tavır alsaydı sende gider özrünü diler gönlünü alırdın konu kapanır böyle bir durum olduğunda nasıl davranman gerektiğini öğrenmiş olurdun.
Bence ikiniz için de en iyi karar ayrılık olmuş.