nuritoparli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün 5 yıllık evlilik düşündüğümüz ilişkim sona erdi sebebi beni o kadar çok yıpratıyor ki, eski okul arkadaşlarımı gördüm 3 kız 1 erkek yemeğe davet ettiler bende yemeğe gittim. 3 kız 2 erkek şeklinde kız arkadaşımın arkadaşı görmüş ve fotoğraflarımızı çekmiş ve göndermiş, kız arkadaşım aradı napıyorsun naptın diye bende söylersem hoşuna gitmez çok tartışırız bitirir diue gerek yok söylemeye deyip hiç öyle takıldım dedim. Emin misin dedikten sonra doğruyu söyledim ve karşılaştıklarıma bakın, yazıklar olsun sen nasıl o kızlar ile oturursun senden bunu beklemiyordum ne zaman ilişkimize aramıza yalan girerse biter demiştim bitti arama deyip suratıma kapattı bende beni dinlemeden yargılama resmen aldattım muamelesi yaptı bu saatten sonra arkadaşların devam ettirir dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum ama bunu hak etmediğimi düşünüyorum.
Karşılıklı güven herşeydir hocam.

Önce empati yapın. Aynı durumda siz olsanız ne yapardınız ?
Sizin yapacağınız şeyi yapmışsa haklıdır hocam.
Fakat siz aynı tepkiyi göstermeyecekseniz bu şekilde bir tepkiye maruz kalmanız sizin için haksızlık olmuş.
Bence bitti dediyse daha uğraşmayın. Bitmiştir.

Aklıma 1.5 yıl peşinden koştuğum bir kız geldi. 1.5 yıl boyunca yapmadığım şey kalmamıştı. En son tamam gelsin görüşelim/konuşalım diye haber göndermişti. Bu sefer ben gitmedim o an bitirdim