Merhaba, nacizane metaverse fikirlerimi belirtmek istiyorum. Evet dünya üzerinde yeni gelişen bir olay ve insanlar çılgınlar gibi paralar yatırıyor ama malesef bu sanal ortamdaki arsa işlerinin patlayacağını düşünüyorum. Sanal ortamda olduğu için bir çok insanın böyle bir platform oluşturup sanal evren yaratması mümkün. Zamanla bazıları değerini kaybedip paralar hiç olacak. Bugüne denk benzer prototip Gta 5 RP sunularında yaşandı zaten. İnsanlar Farklı sunucularda konuşup, iş yaptılar, eğlenceli anlar yaşadılar bir çok para harcadılar ama başka rp sunucuları çıktı insanlar başka alana geçti vs.. bunun gibi olaylar sanalda çok olacağını düşünüyorum. Ama Bill Gates ise her ne kadar metaverse olumlu baksa da gerçek dünya üzerindeki ülkelerden çok ciddi şekilde arsalar topluyor. Bizim ülkemizden de çok fazla arsa alımı yaptı. Elon Musk ise metaverse için sıcak bakmıyor. Daha çok, çip geliştirme üzerinde geleceğin var olduğunu düşünüyor ki bence gerçek hayatta daha fazla destekleneceğini düşünüyorum. Kollarını kaybeden bir insana çip takılınca, beyin kontrolüyle bilgisayarı yönetiyordu. Yani aklınıza gelebilecek her şey bence mümkün. Ben daha çok gerçek arsalar almaktan yanayım. Sizin fikirleriniz neler, farklı fikirleri olanlar bizimle paylaşırsa müteşekkir olurum. Teşekkürler.