onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Toprağım şu konumu incelermisin ? Beklemelimiyim ? https://www.r10.net/kripto-paralar/2...-aramizda.html
üstat, konuyu okudum 50 dolara aldığın coin şuanda TL karşılığında 139 milyon adet shiba 60 bin TL ediyor kar oranını sen hesapla.
Ben neden shipa veya doge almam bunun benzerleri dahil; ölü yatırım dikkat edersen coinmarket globale girip her gün yeni yeni hayvan coinleri listeleniyor bana göre bunlar scam yani sahte ve dolan.dırıcılık üzerine kurulmuş olup hiçbir güvencesi yok. Shibadan karı alıp cebe indirenler elon twettleri sonrasında ellerinden çıkardılar 0,0007 lerde. Zira sistem öyle bir hal almış ki, elon musk'un WC kağıdının markasını bile çıkaracaklar neredeyse.

Ben hem kısa vadeli hem de uzun vadeli yatırımcıyım son 7 aydır piyasada şunu anladım piyasaya tek bir haber ile sarsılıyor sonrasında toparlanıyor uzun vadede çok güvendiğim coinleri bekletirim. (ETH, sol, avax, matic)
kısa vadelerde ise al sat üzerine yoğunlaşırım zarar etmedim henüz çünkü satmayana kadar zararda değilsin.

Şimdi sana sat desem elon amca bir twit atsa köpeği ile bu yükselir Düşünsene köpeği ölünce o zaman sıfırlanır coin. Ancak şunu asla unutma kar cebe yakışır. Projesi olanlara girilir abudik gubidik coinlere girip gel gel dememelisiniz.
Ağı olan (ödeme aracı olanlar) projesi olanlara (oyun çıkaranlar değil metaverse oyun değildir sanallaştırma üzerine kurulmuştur seninle telefonda canlı görüşürken ikimizin görüntüsü canlı olmalı metaverse budur aslında) daima yatırım yapılır
Şu koinler sepette bulunursa sizi üzmez orta vadede
ETH, sol, avax, matic, ada, sxp (binance satın aldı yakın zamanda kart çıkaracaklar globalde) , XTZ (Bu XMR gibi olabilir şuanda madenciler bunu kazıyor)

Yalnız şunu asla unutmayın mining işinde ülkeler çok sıkı denetim yapacaklar artan elektrik maliyetleri bundan ibaret. Kazakistandaki olayları gördünüz elektrik ve dogalgaza zam gelince ülke içinde bir kaos oldu. Kazakistan dünya mining sıralamasında 2. olduğunu belirtelim. hükumet istifa etti hali ile elektrik sıkıntı çıkarıyor mining yapanlar ellerindeki coinleri bozdurdular düşüsün tek nedeni bana göre budur!
Demem o ki, mining yakın zamanda çok masraflı olacaktır elektrik yönünden! Gidip cihaz alıp mining kasacağıma (sıkıntılarda cabası) borsalardan 1 kaç ETH alıp orta vade bekletirim!