Merhaba,
Biliyorum çoğunuz trabis'in açılmasını bekliyor. Bazı arkadaşlar domainnameapi den ön rezervasyon ile ödeme yaptı domain adeti için 25,00₺ trabis bu fiyat politikasıyla satış yapacağını bilmelerine imkan yok kaldıki .istanbul domainler için jenerik ve premium alanadlarını özel satışla listelediler. Bir domain rezervasyonu yapıyorsunuz aynı domain için bende girip rezervasyon yaparım hatta aynı firmadan peki 1 2 yıl sonra açılırsa 100.000 rezervasyon yaptı varsayalım iyi para dolara koy sonra ₺ kur ile iade et . Şimdi nic.tr whois sorgulaması yaptım trabis.gov.tr alan adı 2011 de kayıt edilmiş işleri bu kadar ağırdan alan bir BTK bu yıl faaliye zor girer. Keşke açılsa fakat bence sorunlar çok marka ile domain alan biri .tr size verseler sizden geri alacak ayrıca devlet para kaybedecek nasıl mı ? con.tr almak için insanlar genelde marka başvurusu yapıyor ve 380+ 750 tpe.gov.tr kaybı olacak firma başvuruları baya düşüş yaşayacak ve com.tr prestij kaybedecek bu konulardan dolayı trabis'in faaliyete girmesi uzadı, uzayacak veya açılmayacak diye düşünüyorum.
Sizin fikirlerinizi alalım