osmcimen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 senedir lens kullanıyorum doğuştan gözlerim bozuk miyop astigmat ve göz tansiyonum var numaralar eskiden 8.5 7 di şuanda sol 5 sağ 4.5 en iyi lensi kullansan bile alerji yapar insan dan insana değişiklik gösteriyor eğer özel göz hastanesinde bakıldıysan doktorun sana 1 aylık lens vermesi gerekiyordu herhangi bir problem de farklı bir markadan lens kullanmaya başlarsın gözün hangisiyle uyum sağlarsa onu kullanırsın. Gözünü su ile temas ettirmeye çalış ve akşam saatlerinde gözünü ovalama göz kurumuş oluyor ve lens göz kapağının arasına arkasına girebiliyor günlük olarak suni göz yaşı tavsiye ederim
++++
Günlük olarak lenslerini çıkar 1 ay boyunca gözünde lens durması tehlikeli göz deki tabakaları inceltiyor gözün hava alması gerek
Yorumunuz için teşekkür ederim. 1 aylık air optix yazdı fakat astigmatli olduğu için gözüm sipariş üzerine gelir dediler ve yılbaşından dolayı depolari kapaliydi bende Acuvue aldım. Bundan memnun kalmaz isem 2 ay sonra air optix e geçeceğim.
Yok hocam gözümde tutmuyorum hep gece uyadan çıkarıp solüsyonun içine koyuyorum, solusyonu her gün değiştiriyorum.