ErsaT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar, konuda da belirttiğim üzere adsense hesabım kapatıldı. 8-9 yıllık bir hesaptı illegal hiçbir site kullanım geçersiz tıklama tıklatma vs yoktu. Siteler ile kural ihlali ile ilgili hiçbir bildirim gelmedi, direkt olarak ekteki eposta geldi, itiraz formu doldurdum ona da olumsuz (aşağıda ekte) cevap geldi.

Sorun olarak görebileceğim tek şey 1, 1.5 aydır tıklama ve gösterimde değişiklik olmamasına rağmen sadece tıklamaya verilen ücret önceki zamanlara göre fazlaydı. Bu durumun oluşması için hiçbir emek sarf etmedim hiçbir değişiklik yapmadım, benim dışımda olan bir durumdu ve doğal olduğunu düşünüyordum. Sebep bu bile olsa nedenini sormaları gerekmiyor mu? 9 yıldır kullanılan ve illegal hiçbir durumu olmayan hesabı sorgusuz sualsiz kapatmak uygun mu sizce?

İtiraz formu doldurup göndermek dışında yapılabilecek bir şey var mı?

İtiraz formuna gelen yanıt;

Düzeltme: Bu arada gelen yanıtta, "... Yayıncı programlarımıza tekrar katılmaya uygun değilsiniz ve yeni hesap oluşturamazsınız ..." bu nasıl bir tabirdir, bu tabirin kullanılabilmesi için yapılan durumun açıkça anlatılması gerekmiyor mu? Uygun olmayan nedir?
Trafik edinme dağılımınız nasıldı?